Αρραβωνιάστηκε η Kylie Minogue με τον Paul Solomons

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρραβωνιάστηκε η Kylie Minogue με τον Paul Solomons

Η Kylie Minogue αποφάσισε να κάνει το επόμενα βήμα στην σχέση της με τον Paul Solomons και έτσι ανακοινώθηκε πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Η πεθερά της Kylie φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένη και ήταν μάλιστα αυτή που επιβεβαίωσε αυτήν την ευχάριστη είδηση, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail.

Η πρώην pop star και ηθοποιός Billie Piper έκανε ωστόσο γνωστή πρώτη την είδηση καταλάθος σε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE καθώς μιλούσε για τον Paul Solomons και πως ο ίδιος σε ηλικία 18 ετών την έσωσε μετά από επεισόδιο που είχε λόγω κακής διατροφής. Η είδηση όμως «έσκασε» ξαφνικά μόλις η Billie Piper έκανε λόγο για τον ίδιο ως ο «αρραβωνιαστικός της Kylie Minogue».

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και οι φήμες για γάμο ολοένα και γίνονται πιο έντονες. Να υπενθυμίσουμε ότι τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε για πέμπτη φορά η Pamela Anderson!

Αρραβωνιάστηκε η Kylie Minogue με τον Paul Solomons

Λίγα λόγια για την Kylie Minogue

Η Κάιλι Αν Μινόγκ (αγγλικά:Kylie Ann Minogue, γενν. στις 28 Μαΐου 1968) είναι Αυστραλή τραγουδίστρια της ποπ, στιχουργός και ηθοποιός. Σε μια καριέρα που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο του θεάματος έχει λάβει εμπορική και κριτική αναγνώριση, κατορθώνοντας παγκόσμιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης από την Αυστραλία όλων των εποχών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, ενώ δραστηριοποιείται και ζει στο Λονδίνο από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Το 1987 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία PWL και κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το οποίο αποδείχτηκε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και την καθιέρωσε ως διεθνές ίνδαλμα της ποπ. Έκτοτε η καριέρα της στιγματίστηκε με την κυκλοφορία πολύ εμπορικών albums και singles.

Το κομμάτι "Can't Get You Out of My Head" (2001) θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της. Άλλες μεγάλες επιτυχίες της είναι τα κομμάτια "I Should Be So Lucky", "The Loco-Motion", "Especially for You", "Hand on Your Heart", "Better the Devil You Know", "Confide in Me", "Spinning Around", "Love At First Sight", "Slow", "2 Hearts" και "All The Lovers".

Το 2005, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της "Showgirl: The Greatest Hits Tour", η Μινόγκ διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της προκειμένου να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Την επόμενη χρονιά, έχοντας αντιμετωπίσει τον καρκίνο με επιτυχία, συνέχισε τις συναυλίες της με την "Showgirl: The Homecoming Tour". Οι κριτικοί εγκωμίασαν τη θριαμβευτική επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα και η περιοδεία δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές.