Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση όλο νόημα πριν την καταγγελία της

Το βίντεο που δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση όλο νόημα πριν την καταγγελία της

Λίγα 24ωρα πριν κάνει τη δική της καταγγελία κατά πασίγνωστου ηθοποιού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση όλο νόημα, η οποία δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν από μερικές μέρες και έτσι, θέλησε να δώσει ένα στοιχείο για την καταγγελία που ετοίμαζε.

Ανέβασε λοιπόν ένα ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο φαίνεται μόνο η ίδια, χωρίς να μιλάει, κοιτώντας την κάμερα με ήρεμο και σοβαρό βλέμμα.

«Έξω από το σκοτάδι, πιο φωτεινή από χιλιάδες ήλιους. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Παπαχαραλάμπους - Αναστασοπούλου - Δροσάκη: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου τους μετά την καταγγελία

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης να κάνουν την δική τους καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό και σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος τους μίλησε στο Happy Day για την διαδικασία την οποία θα ακολουθήσουν.

Ο κ. Γιώργος Γεραρής, είναι ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τις τρεις κυρίες και έτσι θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος και να ξεκαθαρίσει ακριβώς τι συμβαίνει με τις εντολείς του.

Παπαχαραλάμπους - Αναστασοπούλου - Δροσάκη καταγγελία

«Οι εντολείς μου θα ακολουθήσουν τη θεσμική οδό της πειθαρχικής διαδικασίας, ενώπιον του αρμοδίου οργάνου, του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι αινιγματικές αναρτήσεις της πριν την καταγγελία της

Η Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους έριξε τη δική της βόμβα με την καταγγελία που έκανε μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά γνωστού ηθοποιού. Λίγες μέρες πριν, έκανε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρακολουθούσε υπομονετικά τις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και έτσι στην εβδομάδα που πέρασε έκανε το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο.

Χωρίς να πει τίποτα, βάζοντας μόνο μερικά αποσιωπητικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους προετοίμασε το κλίμα για την δική της καταγγελία.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καταγγελία