Αυξάνονται οι μέρες προβολής του Ράδιο Αρβύλα

Τι συμβαίνει με το Βινύλιο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυξάνονται οι μέρες προβολής του Ράδιο Αρβύλα

Η επιστροφή της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς και έτσι το Open, το οποίο είναι πολύ ευχαριστημένο με τη συνεργασία τους, αποφάσισε να αυξήσει τις ημέρες προβολής της εκπομπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των ΚουΚου.

H ομάδα του Αντώνη Κανάκη καταφέρνει καθημερινά να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι το κανάλι, θέλει να την αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Ράδιο Αρβύλα Open

Μέχρι στιγμής, η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, ωστόσο όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή του Star, το κανάλι θέλει να προσθέσει ακόμα μία μέρα προβολής. Έτσι θα βλέπουμε συνολικά έξι επεισόδια Ράδιο Αρβύλα, μόνο που το έκτο θα αποτελεί μία βερσιόν best of από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας και δε θα είναι live.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος των ΚουΚου ανέφερε πως στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με το Open, υπάρχει όρος για το Βινύλιο, σύμφωνα με τον οποίο, η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αν και δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στον σταθμό με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ράδιο Αρβύλα: Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή - Το βίντεο για πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή

Βαρύ και έντονο ήταν το κλίμα σε εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να παίζουν ένα συγκινητικό βίντεο για ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή.

Πριν από 24 χρόνια ο αγαπημένος φίλος των συντελεστών της εκπομπής τους αποχαιρέτησε και έτσι όπως κάθε χρονιά προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής προτού αποχαιρετίσει το κοινό ανέφερε πως αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη για εκείνους και αμέσως μετά είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα δεν θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα.

Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο».

Ράδιο Αρβύλα αντίο σε αγαπημένο πρόσωπο