Γιάννης Ζουγανέλης: «Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου! Πως είναι δυνατόν να με ανέχονται;»

«Όλοι έχουμε ένα τέρας μέσα μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου! Πως είναι δυνατόν να με ανέχονται;»

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες ηθοποιών προς συναδέλφους της και σκηνοθέτες, ο Γιάννης Ζουγανέλης, πήρε θέση και μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Όπως δήλωσε, όλοι μέσα μας έχουμε ένα τέρας, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως οι επόμενοι που θα έχουν εξουσία, θα πρέπει να μην το ξανακάνουν.

Γιάννης Ζουγανέλης για παρενοχλήσεις

«Όλοι έχουμε ένα τέρας μέσα μας. Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου. Βλέπω τον εαυτό μου ας πούμε πάνω στη σκηνή και είμαι με τον κόσμο και έχουμε μια επαφή και λέω πως είναι δυνατόν να συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο και να με ανέχονται; Βέβαια το κάνω με πολύ ευγένεια, με πολύ αγάπη και αφού πρώτα μπω σε μια διαδικασία αυτοσαρκασμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αγανακτισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης - «Μας σνομπάρισαν.. μας άφησαν έρμαια»

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στη κάμερα του Tlive και ξέσπασε άγρια εναντίον της όλης παρούσας κατάστασης λόγω κορωνοϊού.

Ο ηθοποιός επισήμανε πως ο κλάδος των τραγουδιστών και των ηθοποιών έχει εξασθενίσει και έχει πληγεί πολύ από την καραντίνα και το lockdown το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί μερικούς μήνες ακόμα ενώ πριν λίγες μέρες προκάλεσε χαμό με τις δηλώσεις του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει τρομερό έλλειμμα σεβασμού απέναντι σε όλο αυτόν τον κόσμο που εργάζονται στο σινεμά, στην τηλεόραση, στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές. Ένας τεράστιος κύκλος εργασιών, ο οποίος αγνοήθηκε παντελώς. Δεν έχει δημιουργηθεί καθόλου κατά τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν το ασφαλιστικό περιβάλλον για να πάρουν αυτό το πενιχρό πεντακοσάρι που δίνεται ως επίδομα.

Μας αγνόησαν παντελώς, μας σνομπάρισαν, μας άφησαν έρμαια και δεν κρίνω εξ’ ιδίων τα αλλότρια γιατί εγώ είχα την τύχη να μπορώ να δημιουργώ και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές, έτσι που ο βιοπορισμός για εμένα έχει ξεπεραστεί» κατέληξε λέγοντας ο σπουδαίος ηθοποιός.