Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του YFSF λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Για μια εβδομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του YFSF λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Λόγω κρούσματος κορωνοϊού, η πρεμιέρα του YFSF που ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα στις 14 Φλεβάρη, αναβλήθηκε. Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Πρωινό.

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης που είναι ένας από τους παίκτες βρίσκεται σε απομόνωση και απουσιάζει από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

«Να πούμε λοιπόν και την επίσημη θέση του ΑΝΤ1, υπήρξε ένα κρούσμα covid στην παραγωγή και για αυτό ακριβώς τηρούνται από τον σταθμό όλα τα πρωτόκολλα και αναβάλλεται η πρεμιέρα για μία εβδομάδα προκειμένου να γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις. Να πούμε ότι το κρούσμα δεν ήταν από τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από την κάμερα, είναι κάποιος που δεν είναι προβεβλημένος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το YFSF

Το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 και είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος, η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι, όπως πάντα, σαρωτική, το καστ πολλώn... αστέρων, και η κριτική επιτροπή με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια..πιο δυνατή από ποτέ!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Η ταλαντούχα δεκάδα του «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στη σκηνή του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, ανατρεπτικά ντουέτα, αλλά και «δικαιώματα» απέναντι στις επιλογές του buzzer.

 ΑΝΤ1 πρεμιέρα YFSF

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ANT1 για να δώσει στα βράδια μας τη λάμψη, τη μαγεία, τη χαρά και την εκρηκτική διάθεση των αστεριών του!

Γιατί ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας θα βρίσκεται εκτός;