Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ορέστης Τζιόβας για τον πασίγνωστο ηθοποιό: «Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την σεξουαλική παρενόχληση και τις καταγγελίες

Ορέστης Τζιόβας για τον πασίγνωστο ηθοποιό: «Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο»
News 05.02.2021 12:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Παρασκευής ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στο Ευτυχείτε και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη που έχει δεχτεί κύμα καταγγελιών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και τη λεκτική και ψυχολογική βία.

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ενω λίγο αργότερα έκανε λόγο και για τον πασίγνωστο ηθοποιό και τον σάλο με τις τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ορέστης Τζιόβας για πασίγνωστο ηθοποιό

Αρχικά, ο Ορέστης τόνισε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον και στη δραματική σχολή. Δεν χρειάστηκε να τα καταγγείλω γιατί τα χειρίστηκα».

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τον πασίγνωστο ηθοποιό

Ενώ αμέσως μετά δήλωσε για τον πασίγνωστο ηθοποιό που κατήγγειλαν τρεις πασίγνωστες γυναίκες ηθοποιοί: «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη.

Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν.

Εγώ είχα μια καλύτερη συμπεριφορά απ’ ότι σε άλλους. Και δεν είναι ο μόνος άνθρωπος αυτός, αλλά και με άλλους αντίστοιχα. Για αυτόν τον άνθρωπο μίλησα ανοικτά σε ανθρώπους γύρω μου. Και ότι δεν ξαναδουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν σκέφτηκα να τα καταγγείλω αυτά τα περιστατικά γιατί τα χειρίστηκα. Για όποιους έχει ακουστεί κάτι ήδη, ακόμα και γι’ αυτούς που δεν έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Μάρτυρας όμως σε κάτι δεν έχω υπάρξει» κατέληξε ο Ορέστης Τζιόβας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ένας πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Πρωινό: Πρωταγωνίστρια και θιασάρχισσα απέλυσε ηθοποιό που παρενοχλούσε άτομα της παράστασης

Share