Καλό Μεσημεράκι: Το «καρφί» της Ρασέλ στην Βάνια - «Το τεκνό σου, ο Βασίλης, είναι καλά;»

«Το άλλο Σάββατο, η Βάνια θα δει κάτι που δεν νομίζω να της αρέσει και πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Το «καρφί» της Ρασέλ στην Βάνια - «Το τεκνό σου, ο Βασίλης, είναι καλά;»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Θεοδώρα Ρασέλ εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και «έριξε» το καρφί της στην Βάνια!

Το μοντέλο που γνωρίσαμε φέτος στο GNTM έχει προκαλέσει τον απόλυτο χαμό, αφού οι ατάκες της και οι μπιχτές της δεν έχουν σταματημό!

Με ανάλογη διάθεση βρέθηκε και σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι όπου και έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή με την ξαφνική εμφάνιση της. Φυσικά, η ίδια δεν κατάφερε να κρατήσει κλειστό το στόμα της και πέταξε την σπόντα της στην Ματίνα Νικολάου για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη -δείτε εδώ την τρυφερή τους φωτογραφία-.

Το «καρφί» της Ρασέλ στην Βάνια

Αρχικά η Ρασέλ τόνισε στον Νίκο Μουτσινά πως «το άλλο Σάββατο, η Βάνια θα δει κάτι που δεν νομίζω να της αρέσει και πολύ» με την ηθοποιό να μπαίνει κατευθείαν στο πλατό.

Αμέσως μετά το μοντέλο την ρώτησε: «Ο Βασίλης είναι καλά; Το τεκνό σου!» με την Ματίνα να απαντά «Ναι καλά είναι, δόξα τω θεώ!». Η Ρασέλ έτσι είπε: «Το άλλο Σάββατο θα σου πρότεινα να μην δεις τηλεόραση μετά τις 21:00 ΣΚΑΙ» καθώς βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Πορφυράκη στο γύρισμα του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Ρασέλ: Η αποκάλυψη για την σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στο GNTM 3

Καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η εκρηκτική Ρασέλ από το GNTM 3 και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν είδαμε ποτέ μια σκηνή της στην τηλεόραση.

Η παίκτρια, δήλωσε πως ο λόγος που πήγε στο παιχνίδι δεν ήταν ξεκάθαρα για να γίνει μοντέλο αλλά για να έχει προβολή η ίδια, κάτι που μάλλον κατάφερε καλά!

«Με τη Μέγκι πήγαμε στην ίδια σχολή. Είμαστε φίλες. Τα χώνω όπως η Μέγκι αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά».

Και δεν δίστασε να πει: «Υπήρχαν φορές που ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να μου δώσω μία μπουνιά. Για παράδειγμα, δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου ότι είναι κακιασμένη σκρόφα».

Τέλος, αποκάλυψε μία σκηνή που δεν είδαμε ποτέ όταν τηλεφώνησε στον πατέρα της και έκλαιγε γιατί έφτασε στα όριά της.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Ρασέλ θρήνησε για έναν δικό της άνθρωπο που έφυγε από κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU.