Θεοδώρα Ρασέλ: «Θέλω να γίνω παρουσιάστρια αλλά η Ναταλία Γερμανού μου έγραψε τραγούδι»

Αναμένουμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θεοδώρα Ρασέλ: «Θέλω να γίνω παρουσιάστρια αλλά η Ναταλία Γερμανού μου έγραψε τραγούδι»

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης η Θεοδώρα Ρασέλ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού της έγραψε τραγούδι και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

“Μεταξύ μας θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Αλλά προέκυψαν άλλα πράγματα. Η αγαπημένη μας σε όλους Ναταλία Γερμανού μου έγραψε τραγούδι και κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!

Τα κάνω όλα και συμφέρω!” αποκάλυψε η Ρασέλ για την επερχόμενη συνεργασία της με την παρουσιάστρια του Alpha ενώ πριν λίγες μέρες είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Γραμμέλη.

Η συνέντευξη της Θεοδώρας Ρασέλ στο Καλό Μεσημεράκι

Καλό Μεσημεράκι: Το «καρφί» της Ρασέλ στην Βάνια - «Το τεκνό σου, ο Βασίλης, είναι καλά;»

ο μεσημέρι της Παρασκευής, η Θεοδώρα Ρασέλ εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και «έριξε» το καρφί της στην Βάνια!

Το μοντέλο που γνωρίσαμε φέτος στο GNTM έχει προκαλέσει τον απόλυτο χαμό, αφού οι ατάκες της και οι μπιχτές της δεν έχουν σταματημό!

Με ανάλογη διάθεση βρέθηκε και σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι όπου και έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή με την ξαφνική εμφάνιση της. Φυσικά, η ίδια δεν κατάφερε να κρατήσει κλειστό το στόμα της και πέταξε την σπόντα της στην Ματίνα Νικολάου για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη -δείτε εδώ την τρυφερή τους φωτογραφία-.

Αρχικά η Ρασέλ τόνισε στον Νίκο Μουτσινά πως «το άλλο Σάββατο, η Βάνια θα δει κάτι που δεν νομίζω να της αρέσει και πολύ» με την ηθοποιό να μπαίνει κατευθείαν στο πλατό.

Αμέσως μετά το μοντέλο την ρώτησε: «Ο Βασίλης είναι καλά; Το τεκνό σου!» με την Ματίνα να απαντά «Ναι καλά είναι, δόξα τω θεώ!». Η Ρασέλ έτσι είπε: «Το άλλο Σάββατο θα σου πρότεινα να μην δεις τηλεόραση μετά τις 21:00 ΣΚΑΙ» καθώς βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Πορφυράκη στο γύρισμα του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.