"Πάγωσαν" στον αέρα του Έλα χαμογέλα με την Βάσια Τριφύλλη - «Θέλω να κλείσω! Δεν είμαι καλά»

Κλήθηκε να πάρει θέση για τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη για τον γνωστό ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και κλήθηκε να πάρει θέση για τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη για τον γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο, όλοι "πάγωσαν" στον αέρα, όταν ξαφνικά τους είπε πως δεν είναι καλά και θέλει να κλείσει το τηλέφωνο.

«Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα, δεν τα ήξερα.Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει ποτέ να είχε τέτοια φόρτσα να κάνει ή να πει κάτι σε μένα. Ήμασταν φίλοι. Δεν πρόλαβα να ακούσω στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων ότι εξελίχθηκε έτσι το άτομο. Δεν έχω ιδίαν αντίληψη των πραγμάτων» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, η Βάσια Τριφύλλη δεν ένιωσε καλά με αποτέλεσμα να πάθουν σοκ όλοι στο πλατό και πίσω από τις κάμερες. «Αχ, παιδιά, με συγχωρείτε. Δεν είμαι καλά» αναφώνησε και συνέχισε «Δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα. Θέλω να κλείσω, συγνώμη».

Το δικό του σχόλιο για τις καταγγελίες των τριών ηθοποιών προς συνάδελφο τους, έκανε στην εκπομπή και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι έξαλλος.

Λίγα λόγια για την αγαπημένη Βάσια Τριφύλλη

Βάσια Τριφύλλη Έλα χαμογέλα

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1969). Η πρώτη της εμφάνιση έγινε με το θίασο των Κώστα Βουτσά - Μάρως Κοντού - Νίκου Ρίζου (1969 - 1970). Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1970 με την ταινία Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά.

Είχε συμμετοχές σε ταινίες στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, όπως: Ο παλαβός κόσμος του Θανάση, Ο φαλακρός μαθητής κ.ά. Χάρισε τη φωνή της στη μεταγλώττιση της σειράς κινουμένων σχεδίων Μάγια η μέλισσα. Είναι, επίσης, η ελληνική φωνή της Γκλεν Κλόουζ ως Κρουέλλα Ντε Βιλ, στις ταινίες Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας (1996) & Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας (2000). Αξέχαστη θα μείνει η συμμετοχή της στους Αυθαίρετους (1989).

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Έχει τιμηθεί με το έπαθλο Παναθήναια για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 - 2002.

Είναι δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την όγδοη θέση.