Kλέλια Ρένεση: «Έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους...μια καταγγελία αγάπης»

«Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, είχα την ευλογία να έχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kλέλια Ρένεση: «Έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους...μια καταγγελία αγάπης»

H Kλέλια Ρένεση συγκίνησε με μια ανάρτηση της. Η ηθοποιός που επικρότησε τις καταγγελίες των συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση και βία, αποκάλυψε ότι στα δύσκολα που έζησε στο θέατρο μια συνάδελφός την στήριξε.

Με την εν λόγω ανάρτηση στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει λοιπόν, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που βρισκόταν δίπλα της κάθε λεπτό.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Μεσα σ αυτο το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να εχω δίπλα μου ένα δυνατο, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Εκατσε μπροστα κ μας έκρυψε ολους πίσω της. Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλια της την κρατώ για πάντα.

Γιατί μπορεί οι λυκοι να ηταν αμολυτοι τοσο καιρο, αλλα κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν οτι αν πεθάνει το δικαιο, πεθαινει κ η ψυχη. Κ χωρις αυτη, ουτε «παιζεις» την ζωη, ουτε ζεις. Αυτες οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βαζουν κατω απ το μαξιλαρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou»

Kλέλια Ρένεση καταγγελία

Λίγα λόγια για την Κλέλια Ρένεση

Ξεκινησε σπουδές ιατρικής στην Ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Έγινε γνωστή μέσα από ορισμένες σειρές του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και από την ενασχόλησή της με τα social media, κυρίως λόγω της «εκρηκτικής» εμφάνισής της και της «πληθωρικής», «χυμώδους» παρουσίας της.

Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό πρότζεκτ Ti.po.ta με τον Μάνου Τσάο, με τον οποίο συνδέεται από το 2015, με διάφορα τραγούδια και βίντεο κλιπ. Στο πλαίσιο των Ti.po.ta συμμετείχε και στο τραγούδι με τίτλο «Anatoli/Ανατολή», μαζί με το γνωστό τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα. Αίσθηση είχε δημιουργηθεί και όταν εμφανίστηκε να κολυμπά ολόγυμνη στο κλιπ του τραγουδιού των Ti.po.ta «Moonlight Avenue».

Στα τέλη Ιουλίου 2018, όταν η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του σταθμού Alpha με τίτλο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, την αντικατατέστησε από τη νέα σεζόν.

Στις 18 Μαΐου 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της.