Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Το επιβεβαίωσε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Άκης Πετρετζίκης
News 06.02.2021 19:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Άκης Πετρετζίκης, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που έκανε γνωστό πρόσωπο του instagram, τις οποίες τελικά επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Η Soula Glamorous φημίζεται για τις αποκαλύψεις που κάνει για ανθρώπους της showbiz και δεν είναι λίγες οι φορές που πράγματι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα έχει γράψει.

Αυτή τη φορά η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, πως ο επιτυχημένος σεφ -που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης- και η σύντροφος του πρόκειται να γίνουν γονείς.

Σύμφωνα με την Soula, η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άκη δεν είναι διάσημη, για αυτό και δεν την γνωρίζει ακόμα ο κόσμος, είναι όμως μια πανέμορφη κοπέλα και μάλιστα είναι νοσηλεύτρια σε γνωστή κλινική.

Μάλιστα, ο Άκης επιβεβαίωσε την εν λόγω αποκάλυψη καθώς ο ίδιος δημοσίευσε ένα instastory του την νέα του συνταγή «Μπαμπάς» γράφοντας «Loading».

Έγκυος η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

 Άκης Πετρετζίκης μπαμπάς

Έγκυος η σύντροφος του Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης: «Όταν έκλεισαν τα μαγαζιά ανακουφιστήκαμε! Μέχρι που ήρθαν οι πρώτοι λογαριασμοί»

Στην εκπομπή Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Πετρετζίκης για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο επιτυχημένος σεφ μεταξύ άλλων μίλησε τις επιχειρήσεις του και την κατάσταση που επικρατεί μετά το κλείσιμο. Όπως δήλωσε, αρχικά ένιωσε ανακουφισμένος γιατί ήταν αδύνατον να προσέχουν όλο τον κόσμο για τα μέτρα, μέχρι όμως να έρθουν οι πρώτοι λογαριασμοί.

«Επιχειρηματικά το πρώτο μέλημα μας ήταν οι εργαζόμενοί μας. Προσπαθήσαμε με όσα ξέραμε αλλά κι από τα ΜΜΕ να πληροφορηθούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σκεφτόμασταν τα παιδιά στα εστιατόρια επειδή έρχονταν σε επαφή με περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλον. Φοβόντουσαν μην κολλήσουν ο ένας τον άλλον κι εγώ φοβόμουν μην μπούνε άλλοι και τους κολλήσουν. Έπιασα κάθε μαγαζί ξεχωριστά κι είπα μέσα από την καρδιά μου στα παιδιά τι πρέπει να προσέξουν π.χ. να φροντίζουν τα τραπέζια περισσότερο για αυτούς. Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε όλα τα μέτρα αλλά δυσκολευτήκαμε γιατί θέλαμε να είμαστε τυπικοί και δεν ήμασταν κι αστυνομικοί για να βρισκόμαστε πίσω από κάθε άτομο και να του λέμε βάλε την μάσκα. Δεν ήταν δική μας υποχρέωση.

Άκης Πετρετζίκης Tik Talk

Σου έλεγαν άνοιξε αλλά να είσαι κι ο σερίφης του μαγαζιού, που ουσιαστικά ήταν αδύνατον. Νιώθαμε ενοχικά μέχρι που μας έκλεισαν. Ίσως ανακουφιστήκαμε αρχικά μέχρι που ήρθαν οι πρώτοι λογαριασμοί, όπου από ανακούφιση έγινε λίγο δυσφορία αλλά εντάξει είναι αναγκαίο κακό και πάνω από όλα η υγεία, πάνω από τις επιχειρήσεις. Το πρόβλημα ήταν κυρίως με τους οικογενειάρχες που έπαιρναν ένα συγκεκριμένο μισθό και με το επίδομα υπήρχε πρόβλημα γιατί έπρεπε να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Ένας δύο μήνες εντάξει αλλά μισός χρόνος και δίνοντας 500 ευρώ είναι δύσκολο. Αρκετοί εργαζόμενοι μου έχουν χτυπήσει την πόρτα για να ζητήσουν βοήθεια. Είναι λογικό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασύλληπτο: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη - Ήταν αγνώριστος

Άκης Πετρετζίκης: Τα βγάζει όλα στην φόρα - "Ήταν το πιο αποτυχημένο πρότζεκτ που έχω κάνει στη ζωή μου"

Share