Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η καταπίεση ήταν ατού της γυναίκας, πολλές έχουν περάσει δύσκολα, όπως και εγώ»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού με αφορμή τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η καταπίεση ήταν ατού της γυναίκας, πολλές έχουν περάσει δύσκολα, όπως και εγώ»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv O’ Clock» και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Η γνωστή ηθοποιός πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει την άσχημη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη και με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί οι συνάδελφοι της.

Πρόσφατα κατήγγειλες δημόσια ότι έχει πέσει και εσύ θύμα ψυχολογικής βίας.

«Η καταπίεση ήταν για χρόνια ατού της γυναίκας, και πολλές έχουν περάσει δύσκολα. Μέσα σε αυτές κι εγώ. Δεν έχω υποστεί τόσο σοβαρές καταστάσεις όσο αυτές που καταγγέλλονται, αλλά η ψυχολογική και λεκτική βία είναι επίσης σημαντικές. Μπορούν να τρελάνουν άνθρωπο».

Πως διαχειρίστηκες αυτό που σου συνέβη;

«Προσωπικά δέχθηκα ψυχολογική βία σε εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο γρήγορα, αντιλήφθηκα τι συμβαίνει και πριν αρχίσει να διογκώνεται είπε Συγνώμη παιδιά καληνύχτα. Έφυγα. Λειτούργησα εν βρασμώ και προφύλαξα τον εαυτό μου και ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μου».

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 1987) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ηλιούπολη. Το 2007, σε ηλικία 19 ετών, έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 φτάνοντας μέχρι την τελική φάση χωρίς ωστόσο να λάβει κάποιον τίτλο.Το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2012. Μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός αρχικά στο θέατρο.

Τη θεατρική σεζόν 2013-2014 έλαβε μέρος σε δύο θεατρικές δουλειές. Αρχικά συμμετείχε στην παράσταση «Ένα καπέλο γεμάτο βροχή» ενώ μετά την ολοκλήρωση του έλαβε μέρος στο έργο «Πρόβα Νυφικού» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη στο Εθνικό Θέατρο. Ακολούθησε η θεατρική συμμετοχή στο «Τρίτο κύμα» στο θέατρο Χώρα. Μία ακόμη δημοφιλής συμμετοχή στο θέατρο έγινε τη σεζόν 2018-2019 όταν άνηκε στο καστ της παράστασης «Χτυποκάρδια στα θρανία» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.