Συγκινήθηκε on air ο Αναστάσιος Ράμμος - «Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου»

Η τρυφερή ιστορία πίσω από την μεγάλη επιτυχία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκε on air ο Αναστάσιος Ράμμος - «Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στο “Σου Κου Family” ο οποίος μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία που βρίσκεται πίσω από το τραγούδι του “Αν με δεις να κλαίω”.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής τραγούδησε μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη μερικές από τις επιτυχίες τους και ύστερα προχώρησε μια τρυφερή εξομολόγηση.

Αναστάσιος Ράμμος ιστορία πίσω από το τραγούδι του

Ο Αναστάσιος λοιπόν, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και την ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής πως το επιτυχημένο τραγούδι που ερμήνευσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το έγραψε για την γιαγιά του.

Συγκεκριμένα είπε: “Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου. Στο σημείο που είχα γράψει “στην αναμονή σου κανένας επιζών”, είχα κάνει σενάριο ότι ήμουν στο νοσοκομείο και βγαίνει ο γιατρός και λέει ότι η γιαγιά μου δεν είναι πια στη ζωή. Βαρύναμε…”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό οι φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Ζαρίφη!

Η ηλικία και καταγωγή του Αναστάσιου Ράμμου

Ο Αναστάσιος Ράμμος στον τελικό του J2us φρόντισε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό όταν φίλησε live την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο. Μετά από αυτό το περιστατικό, λοιπόν, οι φήμες για το ότι είναι σε σχέση αυτοί οι δυο φούντωσαν για τα καλά. Μέχρι τώρα ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 1991, δηλαδή είναι 29 ετών, και διαμένει στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι ένας πολύ τρελός και γενναιόδωρος νέος. Μια από τις επιτυχίες του είναι το παρακάτω τραγούδι: