Πόπη Τσαπανίδου: Θα αποκτήσει εγγονό - Η τρυφερή ανάρτηση της με την αποκάλυψη

Θα γίνει γιαγιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόπη Τσαπανίδου: Θα αποκτήσει εγγονό - Η τρυφερή ανάρτηση της με την αποκάλυψη

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πανευτυχής καθώς πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα γίνει γιαγιά και μάλιστα σήμερα αποκάλυψε πως περιμένει εγγονό!

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος διανύει μια από τις όμορφες περιόδους της καθώς η κόρη της, Μαρίνα, πρόκειται να γίνει μανούλα.

Φυσικά, την ευχάριστη αυτή είδηση την μοιράστηκε μέσα από ένα κείμενό της στο site της και ήταν ολοφάνερο πόσο ενθουσιασμένη είναι.

Σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου ανάρτησε μια φωτογραφία που ακουμπά την κοιλίτσα της Μαρίνας και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρόκειται να αποκτήσει εγγονό!

Κάτω από την φωτογραφία η δημοσιογράφος έγραψε: “Ο Ettore, η Μαρίνα και εγώ!”

 Πόπη Τσαπανίδου θα αποκτήσει εγγονό

Πόπη Τσαπανίδου: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι θα γίνω γιαγιά»

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό η Πόπη Τσαπανίδου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά.

«Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά.

Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.