Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει: «Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική.. έπασχα πολύ “χοντρά"»

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει: «Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική.. έπασχα πολύ “χοντρά

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στην πρόβλημα που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία.

Η δημοφιλής ηθοποιός που ξεσήκωσε και ενθάρρυνε αμέτρητους ηθοποιούς και καλλιτέχνες να μιλήσουν ανοιχτά για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση που έχουν τυχόν δεχτεί στο παρελθόν, όπως και η ίδια από τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη αναφορικά με το άγνωστο πρόβλημα υγείας που είχε μικρή.

Η Ζέτα Δούκα είπε χαρακτηριστικά: «Είχα ανορεξία από τα 15 μέχρι τα 27 μου. Μεταπήδησε στη βουλιμία. Τα πρώτα σημάδια είναι η υπερβολική ενασχόληση με το φαγητό, το πώς φαίνομαι, εγώ ήμουν και χορεύτρια τότε, η ενασχόληση με το σώμα και τα κιλά.».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν άτυχη, πήγα σε έναν γυναικολόγο επειδή μου σταμάτησε η περίοδος και μου έδωσε αντισυλληπτικά για να ξαναέρθει, κάτι το οποίο είναι το πιο σύνηθες λάθος γιατί μπερδεύει την πορεία της νόσου και νομίζεις ότι έχεις θεραπευτεί ενώ δεν έχεις. Από τα 15 έως τα 20 ήμουν βαριά ανορεξική.

Έπασχα πολύ , “χοντρά”. Προσπάθησα μόνη μου. Έχω ένα μυαλό κι ένα σώμα που με βοήθησαν. ΚΙ έτσι μπόρεσα κι επιβλήθηκα της νόσου σωματικά αλλά επιβλήθηκα και εγκεφαλικά».

Ζέτα Δούκα ανορεξία

Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναφορικά με την Ζέτα Δούκα και τις καταγγελίες της στον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα.

Ο απόλυτος χαμός έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα από την στιγμή που η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια ότι δέχτηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη λεκτική και ψυχολογική βία.

Σήμερα το πρωί, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη ενώ πριν έναν χρόνο η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν ηθοποιοί που παρενοχλούν. Παράλληλα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Ζέτα Δούκα θέλησε να ευχηθεί δημόσια καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία, γράφοντας συγκεκριμένα στην λεζάντα: “Μακάρι αυτός ο μήνας που ξεκίνησε τόσο δυναμικά, να φέρει την κάθαρση και την ηρεμία που χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας”.

Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη