Ακόμη μια καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό από την Sky Maddas

«Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακόμη μια καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό από την Sky Maddas

Έναν πασίγνωστο ηθοποιό μέσω του λογαριασμού της στο twitter κατήγγειλε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas.

Σύμφωνα με την ίδια, δέχτηκε από τον πασίγνωστο ηθοποιό σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Στο πρώτο της μήνυμα έγραψε: «Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό».

Ενώ έπειτα η Sky Maddas έγραψε: «Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα.

Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαικαλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτακια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σοσιαλ μου μιντια.

Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

Καταγγελία Sky Maddas για Χαικάλη

Sky Maddas για Χαικάλη

Παύλο Χαικάλη καταγγελία

Sky Maddas καταγγέλλει Χαικάλη

Σεναριογράφος και ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαικάλη

Θυμίζουμε πως τρείς ηθοποιοί κατήγγειλαν πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό για παρενόχληση.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν θα γνωστοποιήσει κανένα στοιχείο που αφορά τις καταγγελίες

Με επίσημη ανακοίνωση το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να κοινοποιήσει κανέναν στοιχείο που να αφορά τις καταγγελίες κατά ηθοποιών.

“Σεβόμενοι εξίσου, τόσο τα μέλη που επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια, όσο όμως και τα μέλη που απευθύνονται αποκλειστικά στο Σωματείο και θέλοντας να υπερασπιστούμε τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου μας, από τις οποίες δεσμευόμαστε και οι οποίες απαιτούν εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και σε κάθε περίπτωση αυστηρή τυπικότητα στην τήρηση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ δηλώνουν ότι από την πλευρά μας δεν νομιμοποιούμαστε να θέσουμε σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από το σωματείο μας θα λαμβάνει χώρα με έγγραφες δηλώσεις, όταν οι καταστατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις”.

σωματείο ηθοποιών