Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Αυτό που ξαφνικά όλοι βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει»

«Συμπαραστέκομαι, αλλά γιατί όλοι καταγγέλλουν στα Δικαστήρια των social media;»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Αυτό που ξαφνικά όλοι  βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει»
News 07.02.2021 11:29
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από το προφίλ του στο facebook, τοποθετήθηκε στο θέμα των ημερών που έχει προκαλέσει σάλο. Συγκεκριμένα, στο “τσουνάμι” καταγγελιών από ηθοποιούς για παρενοχλήσεις και βία, λέγοντας πως συμπαραστέκεται στα θύματα αλλά θέτει το ερώτημα γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια στον εισαγγελέα ώστε να μην παραγραφούν τα αδικήματα

Όπως έγραψε, έχει κουράσει που όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, χωρίς ωστόσο να εννοεί πως τα περιστατικά δεν έχουν γίνει.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες , έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει .

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ . Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα ´ Δικαστήρια των social media ‘ και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη .

Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18,22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο “σύστημα” έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά.

Να ξέρετε ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, είμαι στο χώρο 35 χρόνια.Δεν θέλω όμως να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν τα του οίκου μου...».

Γιάννης Παπαμιχαήλ για παρενοχλήσεις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράγισε καρδιές ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - «Άλλο ένα αστέρι έφυγε»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με μαγιό! Η αλλαγή στα κιλά του, τεράστια...

Share