Ξέσπασε η Καίτη Κωνσταντίνου: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια, να παραιτηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι»

Η ανάρτηση όλο νόημα της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Καίτη Κωνσταντίνου: «Πρέπει να λάμψει η αλήθεια, να παραιτηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι»

Η Καίτη Κωνσταντίνου ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram αναφορικά με το κύμα καταγγελιών των τελευταίων ημερών.

Η καταξιωμένη ηθοποιός φαίνεται να μην έχει χάσει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική σόου μπιζ σχετικά με τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου μιλήσουν όλοι όσοι γνωρίζουν και να λάμψει η αλήθεια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένη με τα αίσχη που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου μας. Πρέπει άμεσα να λάμψει η αλήθεια, να παραιτηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι (για τους πραγματικούς λόγους), να δικαιωθούν τα θύματα και να τιμωρηθούν οι θύτες.

Το θέατρο είναι ιερό και όσοι σεβόμαστε την τέχνη μας και τον εαυτό μας πρέπει να βοηθήσουμε να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία». Η ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί στο μεταξύ, και στην ομοιότητα της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

 Καίτη Κωνσταντίνου

Λίγα λόγια για την Καίτη Κωνσταντίνου

Η Καίτη Κωνσταντίνου είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Κατάγεται από το Αίγιο. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ' όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ.

Έχει δουλέψει και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην παράσταση "Εσωτερικές Φωνές" στο Θέατρο Τέχνης. Έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στη σειρά "Εγκλήματα".

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και στις ακόλουθες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.