Ηθοποιός - πρώην πανελίστας παρών στο βιασμό νεαρού στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη

Σοκαριστική αποκάλυψη μετά τις καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηθοποιός - πρώην πανελίστας παρών στο βιασμό νεαρού στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη

Μια απίστευτη είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, την οποία φιλοξενεί στο εξώφυλλο της. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ αναφέρει πως ηθοποιός και πρώην πανελίστας ήταν παρών στον βιασμό ενός νεαρού στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη.

Όπως ήταν επόμενο η εν λόγω είδηση έχει προκαλέσει "σεισμό" στην ελληνική showbiz, μετά το "τσουνάμι" καταγγελιών κατά ηθοποιών - σκηνοθετών για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική και ψυχολογική βία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το εμετικό περιστατικό με τις πεολειχίες αγοριών και τον βιασμό με μεταλλική ράβδο που έλαβε χώρα το 2005 μέσα στο σπίτι γνωστού και κοινωνικά διακεκριμένα σκηνοθέτη έχει ταρακουνήσει για τα καλά το χώρο της τέχνης.

Οι πρωταγωνιστές τρεις: Ο νεαρός που κατήγγειλε σε συνέντευξη του το περιστατικό (τότε ήταν σε ηλικία 19 ετών και ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο), ο σκηνοθέτης και ακόμη ένας νεαρός.Η Espresso, αποκάλυψε πως ο δεύτερος νεαρός εκείνης της βραδιάς, στον οποίο ο Νίκος Σ. έκανε έπειτα από αυταρχική εντολή πεοθηλασμό, είναι γνωστός ηθοποιός, ενώ έχει υπάρξει και πανελίστας γνωστής εκπομπής.

Ηθοποιός - πρώην πανελίστας παρών στο βιασμό νεαρού στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη

Αναλυτικά όσα περιέγραψε ο νεαρός που βιάστηκε στο σπίτι γνωστού σκηνοθέτη

«Πήγα στο σπίτι του και χτύπησα το κουδούνι, περιμένοντας να μου ανοίξει ο ίδιος» ανάφερε ο ίδιος.

« Μου άνοιξε, όμως, ένα νέο παιδί σε ηλικία, λίγο μεγαλύτερος από εμένα. Ξαφνιάστηκα και μ’ έπιασε μεγαλύτερο άγχος απ’ ό,τι ήδη είχα, γνωρίζοντας ότι δεν θα έλεγα τον μονόλογο μόνο μπροστά σ’ έναν σπουδαίο σκηνοθέτη. Τώρα θα είχα και κοινό… “Πού είναι ο τάδε;” ρωτάω με συστολή.

Μου λέει “είναι στο μπάνιο, θα έρθει. Πέρασε”. Μπήκα, καθίσαμε στον καναπέ, μιλήσαμε κάνα πεντάλεπτο και περιμέναμε τον σκηνοθέτη. Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μας ημίγυμνος, φορώντας μόνο μία πετσέτα. Ξαφνιάστηκα» λέει και συνεχίζει:

«Εκείνος ξεκίνησε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα πάνω από την πετσέτα και να μου κάνει κι έναν πρόλογο ότι ένας ηθοποιός καλείται να παίξει δύσκολους ρόλους. Με ρώτησε τι εμπειρίες έχω, αν έχω κάνει σεξ, αν έχω κάνει στοματικό έρωτα.

Εγώ ήμουν τότε 19 ετών και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ζωή. Δεν είχα άλλωστε και αυτές τις εμπειρίες που μου ζητούσε να του πω. Ούτε μπορούσα να απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, που έρχονταν η μία μετά την άλλη καταιγιστικές. Μετά ζήτησε αυταρχικά να κάνω στοματικό έρωτα στον νεαρό που καθόταν δίπλα μου.

Το έκανα κι ένιωθα, κοιτάζοντας το παιδί, ότι κι αυτός δεν αισθανόταν άνετα, είχε μία εξίσου τεράστια αμηχανία με μένα. Το παιδί αυτό ήταν ευγενικό μαζί μου, ενώ ο άλλος, ο σκηνοθέτης, ήταν “αυτοκρατορικός”, σαδιστικά αυταρχικός. Μετά μου ζήτησε να κάνω στοματικό έρωτα και στον ίδιο».

Η συνέχεια όμως σοκάρει ακόμη περισσότερο, αφού, όπως λέει: «Κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε στο υπνοδωμάτιο. Ο σκηνοθέτης μού ζήτησε να κατεβάσω ξανά το παντελόνι μου, μ’ έσπρωξε με βία στο κρεβάτι, με ακινητοποίησε με τα χέρια του στην πλάτη μου και με μία μεταλλική ράβδο, σαν μπάρα από σπιτικό μονόζυγο, επιχείρησε να διεισδύσει στο σώμα μου.

Το άλλο παιδί καθόταν στο κρεβάτι και κοιτούσε. Ένιωσα τρόμο και παρέλυσα, παρά τον δυνατό πόνο που ένιωθα. Τελικά εκείνος κατάφερε να παραβιάσει με το μεταλλικό αντικείμενο το σώμα μου. Εγώ του έλεγα “πονάω, σταμάτα” κι εκείνος μου έλεγε επιτακτικά “χαλάρωσε, ηρέμησε”. Μου ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια, ήθελα να πεθάνω. Ένιωσα να λιποθυμάω».

Ο Νίκος Σ., περιγράφοντας όσα έγιναν αλλά και το γιατί τόσα χρόνια μέχρι την καταγγελία δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν όσα του συνέβησαν, λέει:

«Ένα παιδί 19 ετών που του συμβαίνει αυτό στην πρώτη του επαφή με τον κόσμο των ονείρων του, με κάποιον κοινωνικά διακεκριμένο και γνωστό σκηνοθέτη, νομίζει ότι έτσι θα είναι οι οντισιόν και η πορεία για την καλλιτεχνική του καριέρα. Επίσης ένα παιδί 19 ετών το 2005 δεν είναι το ίδιο μ’ ένα παιδί 19 ετών το 2021».