Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Έλλη Κοκκίνου καταγγέλλει μεγάλο καλλιτέχνη

"Μου χαμήλωνε τα μικρόφωνα..."

Η Έλλη Κοκκίνου καταγγέλλει μεγάλο καλλιτέχνη
News 08.02.2021 14:36
Από Youweekly Team

Μετά τις καταγγελίες περί σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο του θεάτρου έρχεται και αυτή της Έλλης Κοκκίνου, που φυσικά δεν αναφέρεται σε τέτοιου είδους περιστατικό, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως ίσως θα είναι αυτή η αρχή για να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου και στον κόσμο του τραγουδιού.

Οι αποκαλύψεις της Έλλης Κοκκίνου

Στην εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας έπαιξε η συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στο περιοδικό Down Town Κύπρου και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Πρίφτη για το αν την εποχή των '90 της που ξεκίνησε εκείνη την καριέρα της υπήρχε πόλεμος με κλειστά μικρόφωνα και τα σχετικά, η τραγουδίστρια απάντησε:

"Αυτά υπήρχαν εννοείται, δεν είναι το ίδιο όμως με την σωματική και λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν, και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν κι εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι. Στεναχωριόμουν κι έλεγα από μέσα μου "εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; ή εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;" Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια."

Θύμα απάτης η Έλλη Κοκκίνου

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Έλλη Κοκκίνου αφού μια σελίδα με το όνομα της κλήρωνε χρήματα και ζητούσε στοιχεία από άλλους λογαριασμούς.

Η τραγουδίστρια μόλις αντιλήφθηκε αυτό το περιστατικό ενημέρωσε αμέσως τους ακόλουθους της στο Facebook έτσι ώστε να μην δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

“Εδώ και μέρες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram και στο Facebook ότι ένας λογαριασμός με όνομα «ELLI KOKKINOU LIVE» κληρώνει 5.000€ μέσα από ένα παιχνίδι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη!

Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μην κάνετε κάποια άλλη ενέργεια αν σας ζητηθεί. Η επίσημη σελίδα μου στο Facebook αλλά και το Instagram Account μου έχουν σήμανση verify. Ευχαριστώ Έλλη Κοκκίνου.” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια.

έλλη κοκκίνου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλλη Κοκκίνου για Survivor: «Θα τους σκότωνα όλους από την αφαγία»

H απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για την πιθανότητα συνάντησης της με Γαρμπή - Σχοινά

Share