Pop Up: To playback της Σίας Βοσκανίδου που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Pop Up: To playback της Σίας Βοσκανίδου που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η Σία Βοσκανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων θέλησε να παρουσιάσει και το καινούργιο της τραγούδι στην εκπομπή, το οποίο έγραψε όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του Bachelor.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως το γεγονός ότι η Σία δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι της κόστισε, γιατί το playback της δεν ήταν και τόσο καλό.

Ενώ προσπαθούσε να συγχρονιστεί με τους στίχους, ανοιγόκλεινε το στόμα της σε λάθος στιγμές με αποτέλεσμα να κάνει «μπαμ» η διαφορά. Παρόλα αυτά, το καινούργιο της τραγούδι είναι πολύ δυνατό και σίγουρα θα γίνει επιτυχία τον επόμενο καιρό - δείτε εδώ τι δήλωσε η Σία Βοσκανίδου για τον νέο της σύντροφο.

Σία Βοσκανίδου: Ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι - "O Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει και..."

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στο Happy Day μέσα από το στούντιο ηχογράφησης, αφού πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι , μάλιστα ανέφερε και όσα της είχε πει ο Παντελής Παντελίδης όταν την είχε ακούσει.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα ακούσουμε το κομμάτι της Σίας το οποίο εμπνεύστηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο μέσα στο Bachelor.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Αναστασία Βοσκανίδου.

Όσο για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε

΅«Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

σία βοσκανίδου παντελίδης