Χειρουργείο για την σύζυγο του Νικολάου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χειρουργείο για την σύζυγο του Νικολάου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Ένα ατύχημα είχε η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, το οποίο έκανε γνωστό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα της, την οδήγησε στο χειρουργείο αφού τραυμάτισε σοβαρά το χέρι της στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Και ξαφνικά συνέβη αυτό. Μάλλον επέδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στην κουζίνα αυτό το σαββατοκύριακο. Τελικά κατέληξα στα επείγοντα… Νιώθω απεριόριστα ευγνώμων για την ομάδα που με έκανε να νιώσω ασφαλής καθώς περνούσα για πρώτη φορά το χειρουργείο (παρά το γεγονός ότι ενώ ήθελα το χέρι μου, δεν ήθελα να μπω εκεί μέσα).

Νιώθω ευγνώμων που νιώθω υγιής (και που το μόνο που έχω να κάνω είναι να φοράω αυτό για τρεις εβδομάδα. Μετά από αυτό έχω πάρει αυτά τα μαθήματα: Να έχω το νου μου ειδικά στην κουζίνα! Συνειδητοποίησα πόσο χρήσιμος είναι ο αντίχειρας», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην λεζάντα της ανάρτησης της. Ωστόσο, δύσκολες ώρες είχε περάσει και ο σύζυγός της.

Τατιάνα Μπλάτνικ χειρουργείο

Λίγα λόγια για την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον Πρίγκιπα Νικόλαο

Η Τατιάνα γνώρισε τον πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια.Το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Σημαντικές παρουσίες στο γάμο ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.