Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο αρχείο η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα, μετά ζητάτε δικαιοσύνη»

Αναφέρθηκε στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο αρχείο η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα, μετά ζητάτε δικαιοσύνη»
News 09.02.2021 20:45
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί με ένα κείμενο στον λογαριασμό της στο twitter για την υπόθεση βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία μπήκε στο αρχείο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, Νίκος Στεφανάτος, αποφάσισε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης καθώς τα αδικήματα τα οποία καταγγέλλει η Σοφία Μπεκατώρου έχουν πλέον παραγραφεί καθώς ο χρόνος τέλεσης τους ήταν πριν από 23 χρόνια.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Στο αρχείο. Η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα. Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα.. Αυτό όμως που πραγματικά ζητάτε, είναι πίσω από κλειστές πόρτες, να σας επιτραπεί με την ησυχία σας να αρχειοθετηθείτε. Και στη συνέχεια αμόλυντοι να συνεχίσετε. #μπεκατώρου» έγραψε η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη.

Σοφία Μπεκατώρου καταγγελία σίσσυ χρηστίδου

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο γιος μου είπε μαμά θα γίνουμε ρεζίλι! Δεν θα μπορώ να πηγαίνω σχολείο»

«Μετά από κάποια χρόνια συνάντησα αυτό τον άνθρωπο. Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ήταν κάτι και φυσικά προσπάθησε να αρνηθεί ότι ήταν βιασμός. Δεν ακούστηκε καμία συγνώμη ποτέ», ανέφερε αρχικά.

«Εμένα με ενδιαφέρει να μην κάνει ποτέ ξανά κακό σε κανένα παιδί. Και αντίστοιχα οποιασδήποτε έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του να το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά και να αποτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές με κάθε τρόπο» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας. «Πίστευα ότι θα πάρει δημοσιότητα το θέμα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τόση πολλή. Από την άλλη, από τη στιγμή που μίλησα στην πρώτη μου κατάθεση στον Εισαγγελέα, προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο όπου θα κάνω πραγματικά καλό και θα βοηθήσω».

«Φρόντισα να συζητήσω πριν με τα παιδιά μου και να τους εξηγήσω όσο μπορούσα το θέμα της βίας και της σεξουαλικής βίας. Έπρεπε να τους εξηγήσω πως πρέπει να προσέχουμε και πως έχουμε δικαίωμα να λέμε όχι. Στην αρχή την αντίδραση του δεν την περίμενα. Με στεναχώρησε γιατί μου είπε «μαμά θα γίνουμε ρεζίλι, όλοι θα μιλάνε για αυτό και δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο».

Σκέφτηκα ότι πρέπει να του μιλήσω όπως και πρέπει όλοι οι άνθρωποι να μιλήσουν στα παιδιά τους και να τα ενημερώσου. Γιατί δεν έχουμε επαρκή σεξουαλική διαπεδαγώγηση στα σχολεία. Του εξήγα πως ενώ εγώ έχω υποστεί αυτή τη βία, δεν μπορώ να φοβάμαι να μιλήσω. Τόσο χρόνια φοβόμουν, ήρθε η ώρα να μιλήσω για να σώσω άλλα παιδιά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που έστειλε στην Τζένη Ιωακειμίδου μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη

Σοφία Μπεκατώρου: «Υπήρχε μία αποσιώπηση των γεγονότων, αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να μιλήσω»

Share