Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Ο Παντελής Παντελίδης ήθελε να κάνουμε σχέση, με είχε φιλήσει πεταχτά"

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την "σχέση" που είχε συζητηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει, όταν πρωτομπήκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor, τις φήμες περί σχέσης με τον Παντελή Παντελίδη που κυκλοφορούσαν. Η ίδια, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και τον Γιώργο Κακόγιαννη και αφού μίλησε για το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στην συγκεκριμένη ιστορία.

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Παντελής Παντελίδης

Η νύχτα έχει κινδύνους, τους είδες ποτέ μπροστά σου;

Έχω κάνει τρεις σπουδές: Στη Σιβιτανίδειο σπούδασα Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων, μετά έγινα δημοσιογράφος στη σχολή του Star και, όταν άνοιξα το μαγαζί, πήγα σε σχολή κομμωτικής. Αλλά η νύχτα ήταν η μεγαλύτερη σχολή για μένα.

Σου «την έπεσε» τότε κάποιος επώνυμος;

Έχει τύχει, αλλά δεν ενέδωσα. Ήταν πολύ γοητευτικός, απλά ήταν παντρεμένος. Δεν μ’ αρέσει να μπαίνω σε σχέσεις και ποτέ δεν μ’ αρέσει να είμαι η δεύτερη γυναίκα για κάποιον. Πάντα θέλω να είμαι η πρώτη.

Σε έχουν απατήσει ποτέ;

Από πού να ξεκινήσω; Έχω κοιτάξει κινητό, όπου είδα μηνύματα και φωτογραφικό υλικό με επίμαχα σημεία, που είναι ό,τι χειρότερο. Εννοείται ότι έκανα σκηνή, τα διέλυσα όλα, το σπίτι του μετά ήταν υπό κατασκευή (γέλια). Του είπα να τα σβήσει και πως θα την πάρω τηλέφωνο αλλά, επειδή τον αγαπούσα πολύ, έκανα πίσω.

Σε παλαιότερα δημοσιεύματα σε αναφέρουν ως «η γαζέλα του Παντελή Παντελίδη»...

Όντως έχει γραφτεί ότι ήμασταν μαζί, αλλά με τον Παντελή ήμασταν φίλοι. Είχαμε γνωριστεί στη Μύκονο, είχαμε κοινούς φίλους, πάντα ερχόταν στα μαγαζιά που δούλευα. Με προσέγγιζε, ήθελε να κάνουμε σχέση, με φλέρταρε ανοιχτά και μια φορά με φίλησε πεταχτά στο στόμα. Όμως δεν είχε γίνει τίποτα και δεν είχαμε ποτέ σχέση. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι έφυγε, δεν το πίστευα. Ήταν έντονος άνθρωπος ο Παντελής...

Περισσότερα στο τεύχος You που κυκλοφορεί*