Demy: «Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD»

«Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Demy: «Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD»

Η Demy βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο πλατό του The 2night show και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως από μικρό παιδί έχει μία ψυχική πάθηση που λέγεται OCD και της δημιουργεί εμμονή για να είναι όλα τακτοποιημένα.

Η τραγουδίστρια μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την πάθησή της και ξεκαθάρισε πως αν κάποιος δεν το έχει βιώσει, δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να καταλάβει πώς είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Demy στο The 2night Show

«Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει για το “OCD” Επειδή κοιμάται πρώτος, δε βλέπει κόλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν λογική. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από παιδάκι είχα φοβίες και αγχωνόμουν».

Demy OCD

Για το θέμα των καταγγελιών που έχουν σκάσει τις τελευταίες μέρες, σχολίασε: «Δεν μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Οι συνεργάτες μου έμπαιναν μπροστά. Δεν μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία. Και δεν μου κάνει εντύπωση που αυτές οι γυναίκες φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο καιρό».

Για τη συμμετοχή της στην Eurovision, είπε: «Ένιωθα δέος και συγκίνηση. Αλλά αγχώθηκα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ζορίστηκα πολύ. Πήγα στη Eurovision πολύ κουρασμένη. Το αποτέλεσμα μετράει όσο cool κι αν το παίζουμε. Είχα συνηθίσει πάντα να είμαι πρώτη. Οπότε αυτό στη Eurovision, ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά τη Eurovision, ένιωθα σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου και κουραζόμουν γρήγορα. Με την καραντίνα, μου έλειψε αυτό που κάνω».K

Καλεσμένη στο The 2night Show χθες ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Λίγα λόγια για την Demy

Η Δήμητρα Παπαδέα (γενν. Αθήνα 21 Αυγούστου 1991), ευρύτερα γνωστή ως Demy, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Απ' την αρχή της καριέρας της έχει συγκεντρώσει 30 υποψηφιότητες για τα ετήσια Mad Video Music Awards.

Έχει, έως τώρα, επιτυχώς κερδίσει συνολικά 11 βραβεία MAD VMA, ενώ επιπλέον έχει βρεθεί υποψήφια και έχει κερδίσει στα Mad VMA Cyprus (Βραβεία Κύπρου), καθώς επίσης και στα MTV Europe Music Awards (Ευρωπαϊκά Βραβεία) στην κατηγορία Best Greek Act (Καλύτερη Ελληνική Δράση).

demy μαλλιά

Στο τραγούδι "Fallin'", στο οποίο συνεργάζεται με τους Playmen, έχει απονεμηθεί χρυσός δίσκος. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «#1» έγινε πλατινένιος. Το 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «Ρόδινο Όνειρο» ο οποίος έγινε τελικά χρυσός. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2017 με το τραγούδι This is love, κατακτώντας την δέκατη ένατη θέση με 77 βαθμούς.