Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επέστρεψε στους ΚουΚου ο Κρατερός Κατσούλης - «Είμαι καλά, ήταν προληπτικό»

Εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έλειπε από την εκπομπή εδώ και μέρες

Επέστρεψε στους ΚουΚου ο Κρατερός Κατσούλης - «Είμαι καλά, ήταν προληπτικό»
News 11.02.2021 09:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε Στην φωλιά των ΚουΚου το πρωί της Πέμπτης και εξήγησε πως αναγκάστηκε να λείψει προληπτικά για ένα διάστημα καθώς αυτό προστάζει το πρωτόκολλο του YFSF.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο σύζυγός της θα αναγκαστεί να μπει σε προληπτική καραντίνα λόγω του κρούσματος που εντοπίστηκε στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Σήμερα ωστόσο ο παρουσιαστής γύρισε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη μετά την επιστροφή του στους ΚουΚου

«Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του…Είμαι καλά ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του YFSF να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είμαστε εδώ και βλέπουμε τι συμβαίνει»

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν από λίγο καιρό θέλησε να αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες από τις ηθοποιούς και ξεκαθάρισε πως παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν κα σύντομα θα λάβει δράση.

Από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα έκανε την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη, η εκπομπή δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στα όσα έχουν ακουστεί.

Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε με τον δικό του τρόπο κα εξήγησε πως οργανώνει κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο θα δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κρατερός Κατσούλης Στην φωλιά των ΚουΚου

«Φυσικά και είμαστε εδώ, φυσικά και γνωρίζουμε και βλέπουμε και ακούμε τι συμβαίνει. Και για του λόγου το αληθές ως ηθοποιοί έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συναδέλφων που είναι μια ομάδα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συμπαράστασης σε όποιον ή όποια έχει ασκηθεί, έχει γίνει, έχει υποστεί κατάχρηση εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα έχει εισπράξει. Θα είμαστε εδώ και το σαββατοκύριακο θα σας πούμε και άλλα νεότερα πράγματα που έχουμε σκεφτεί ως δράσεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καραβάτου: «Ο Κρατερός συνεχίζει την προληπτική καραντίνα! Πρώτα ο Θεός...»

Γιώργος Μαυρίδης: «Την είπε» στην Καραβάτου για ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη

Share