Βάνα Μπάρμπα: «Ήμουν ένα αντικείμενο διαπόμπευσης χωρίς να μπορώ να αμυνθώ»

Η αναφορά της σε ένα περιστατικό που της είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάνα Μπάρμπα: «Ήμουν ένα αντικείμενο διαπόμπευσης χωρίς να μπορώ να αμυνθώ»

Σήμερα το μεσημέρι, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «T - Live» και μέσα σ' όλα ανέφερε πως στο παρελθόν είχε γίνει αντικείμενο διαπόμπευσης.

Η ίδια δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Παλιά, πριν από πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, αδηφάγα κατάσταση, όπου λεγόταν ότι ήμουν με έναν άνθρωπο, που είχα ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια, και ότι ήμουν παρούσα όταν είχε φύγει από τη ζωή.

Αυτό είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε καθημερινά. Ήμουν ένα αντικείμενο διαπόμπευσης τότε, υπήρχε διαπόμπευση χωρίς να μπορώ να αμυνθώ, χωρίς να μπορώ να μιλήσω.

Να ακούγεται παντού ότι ένας άνθρωπος που έχεις ζήσει, που έχεις αγαπήσει, ένα τεράστιο ψέμα, είχα λοιδορηθεί. Δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είχα πάθει σοκ για την αδικία που είχα υποστεί» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία με δικαστική απόφαση θα ξαναγίνει μητέρα.

Βάνα Μπάρμπα t-live

Βάνα Μπάρμπα: «Όλο αυτό το κίνημα "παίρνει μπάλα" και ανθρώπους που ίσως να μη φταίνε»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες των ηθοποιών.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά: «Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο, του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα».

Αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Από τη μία υπάρχει η θετική πλευρά, ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο και έτσι όλη αυτή η κατάσταση είναι σαν μια αλυσίδα. Το αρνητικό της κατάστασης, που με τρομάζει, είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μες στον χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο, του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα. Δεν αμφισβητώ τα κορίτσια που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αλλά μήπως όλο αυτό το κίνημα «παίρνει μπάλα» και ανθρώπους που ίσως να μη φταίνε; Δεν γνωρίζω ποιο είναι δίκαιο και ποιο είναι άδικο.

Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορήσεις κάποιον, γιατί δεν κοστίζει και τίποτα. Στο δικαστήριο, όμως, είναι ψευδορκία», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα