Αντελίνα Βαρθακούρη: "Στάζει μέλι" για τον Χάρη - «Να χαμογελάς γιατί σου αξίζει»

Η δημόσια ερωτική της εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντελίνα Βαρθακούρη:

Η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη φυσικά στον αγαπημένο της Χάρη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ και πλέον εκτός από σύζυγοι είναι και συνεργάτες, καθώς παρουσιάζουν το «Σου Κου Family».

Χθες, ο τραγουδιστής γιόρτασε το όνομά του και, όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε αμέτρητες ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, η Αντελίνα αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντάς του μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Η δύναμη του αληθινού́ ΜΑΖΙ... όταν το ΜΑΖΙ είναι αληθινό́, έχει μια ακατανίκητη δύναμη αλλά́, για να τη γευτείς και να πιεις το γάργαρο νερό́ της πηγής της, πρέπει να ματώσεις, γιατί́ ο δρόμος έχει ανηφόρες, αγκάθια και σκοτάδια και για να παραμείνει το ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ πρέπει να πιστεύεις “στο για ΠΑΝΤΑ” και να αντέχεις να ταξιδεύεις χέρι χέρι με την ταπεινότητα, τον αγώνα και τη συγχώρεση, αλλά́ όταν το όνειρο για την “τελευταία ανάσα” είναι κοινό́ και σας βρίσκει ΜΑΖΙ, τότε η διαδρομή́ γίνεται πιο εύκολη ή εσύ που αγαπάς τόσο, την αισθάνεσαι πιο εύκολη και οι δυσκολίες που ζείτε μαζί́ γράφουν ως μαθήματα και τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο όμορφος άνθρωπος... δώσε χώρο στο ΜΑΖΙ, δώσε χώρο στην ΑΓΑΠΗ, που τόσα μπορεί́ να καταφέρει σε τούτο τον κόσμο.

Εδώ́ με το δικό́ μου ΜΑΖΙ... τον δικό́ μου Χαραλάμπη που λατρεύω!!! @harryvarthakouris

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ... ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!❤️❤️❤️❤️????????????????????????????».

 Αντελίνα Βαρθακούρη τρυφερή ανάρτηση για Χάρη

Αίτηση... διαζυγίου από τον Χάρη Βαρθακούρη στην Αντελίνα - Δημοσίευσε ο ίδιος τον λόγο

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ενημέρωσε πως αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει στην Αντελίνα, με τον ίδιο μάλιστα να δημοσιεύει και τον λόγο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει απίστευτο χιούμορ και δεν διστάζει να το δείξει και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram του.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα insta story, στο οποίο φαίνονται δύο πεϊνιρλί που του έχει μαγειρέψει η Αντελίνα. Μάλιστα, πάνω στη φωτογραφία γράφει πως, αφού του ετοίμασε κάτι τόσο ωραίο, αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, πάντα αστειευόμενος.