Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ζέτα Δούκα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Παρακαλούμε να πάρετε καταλυτική θέση απέναντι στα γεγονότα»

Η δημόσια έκκληση της στον πρωθυπουργό για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Ζέτα Δούκα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Παρακαλούμε να πάρετε καταλυτική θέση απέναντι στα γεγονότα»
News 11.02.2021 15:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ζέτα Δούκα έστειλε το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου κάνει έκκληση να πάρει ο ίδιος θέση στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Η δημοφιλής ηθοποιός, πριν από δύο εβδομάδες, σόκαρε το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της κακοποίησης που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Υστερα από αυτήν, ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε για τα καλά και έκτοτε οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις είναι πραγματικά αμέτρητες.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της, στο Instagram, ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας.

Το κείμενο της Ζέτας Δούκα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους "Ασκούς του Αιόλου", αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους, αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου, όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων».

Ζέτα Δούκα για Κυριάκο Μητσοτάκη

Ζέτα Δούκα: «Ό,τι και να σε βαραίνει, έχεις τη δύναμη να σηκωθείς»

Η Ζέτα Δούκα έκανε την αρχή και άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» αφού, μετά την αποκάλυψή της για λεκτική και σωματική βία, σειρά πήραν πολλές γυναίκες ηθοποιοί που είχαν τα ίδια βιώματα.

Η ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη, προέβη σε αναρτήσεις που περνούν τα μηνύματά τους, όπως αυτή που έκανε σήμερα.

«Καλημέρα κόσμε! Ό,τι κι αν σε βαραίνει, έχεις πάντα τη δύναμη να σηκωθείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

ζέτα δούκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το νέο, δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα, μετά την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Έναν χρόνο πριν, είχε αποκαλύψει ανώνυμα πως υπήρχαν ηθοποιοί που παρενοχλούν

Share