«Ράγισε» καρδιές ο Γιώργος Χρανιώτης - «Να μου προσέχεις πατέρα μου...»

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ράγισε» καρδιές ο Γιώργος Χρανιώτης - «Να μου προσέχεις πατέρα μου...»

Ο Γιώργος Χρανιώτης «ράγισε» καρδιές με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα του.

Ο ηθοποιός, μέσα στο 2020, έζησε την απόλυτη χαρά, καθώς γεννήθηκε ο γιος του, όμως την ίδια χρονιά βίωσε τρομερά δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης.

Ο δημοφιλής και καταξιωμένος ηθοποιός θέλησε να κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, με αφορμή τις 40 μέρες που συμπληρώθηκαν από την απώλεια του πατέρα του, δημοσίευσε μια τρυφερή κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Πέρασαν κιόλας 40 μέρες πατέρα μου! Να μου προσέχεις».

 Γιώργος Χρανιώτης ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

Συγκίνηση στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη - «Κάποτε θα κάψουμε τις μάσκες»

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για το κλείσιμο των θεάτρωνμ μέσα από την οποία μίλησε με αισιόδοξο τρόπο για τη στιγμή που θα κάψουμε τις μάσκες και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά του.

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, από τη μεριά του, σχολίασε τα όσα γίνονται και συγκίνησε με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αυτή μάλλον είναι η έκφραση που αποτυπώνει τα συναισθήματά μου για αυτή την κρίση που ζούμε τώρα στο θέατρο. Ένα μείγμα απορίας, απέχθειας, ανημποριάς και θυμού. 26 Νοέμβρη κανονικά θα είχα κι εγώ πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής με την "Ιστορία του στρατιώτη" αλλά κι εμείς κατεβάζουμε ρολά, και βλέπουμε.

Κουράγιο συντρόφια, μια μέρα θα κάψουμε τις μάσκες μας και θα κάνουμε πάλι τη δουλειά μας, που αγαπάμε τόσο πολύ τόσο εμείς αλλά και σεις. Η φωτογραφία από το "bachelor party", μια παράσταση που ανέβηκε το 2000, ακριβώς 20 χρόνια πιο πριν». Δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε στην αγαπημένη του.