Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό»

Αποκάλυψε τον λόγο που έχει απαγορεύσει να παίζονται φωτογραφίες του γιού της

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό»
News 11.02.2021 18:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Αθηνά Οικονομάκου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να παίζονται φωτογραφίες του γιού της.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για τον γιό της

«Έχω απαγορεύσει να παίζονται φωτογραφίες του παιδιού σε κάθε Μέσο. Ούτε καν με pixel. Δεν το είχα σκοπό. Απλώς κάποια περιοδικά είχαν τραβήξει φωτογραφίες που τα pixel ήταν τόσο αραιά, που σχεδόν φαινόταν ξεκάθαρα το μωρό. Έγινε μια φορά και προειδοποίησα.

Τη δεύτερη φορά είπα, από το να μπω στη διαδικασία να μετράω τα pixel, αποφάσισα ότι καλύτερα είναι να μη φαίνεται ποτέ και πουθενά, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εμείς δεν θέλουμε να φαίνεται το παιδί, γιατί ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει στη ζωή του να τον ακολουθεί για πάντα μια φωτογραφία. Όταν πάει 18, μπορεί να αποφασίσει να κάνει ό,τι θέλει. Δείτε φωτογραφίες από την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη δημοσιότητα. Εδώ βλέπουμε ανθρώπους 40 χρονών να γίνονται γνωστοί και να τρελαίνονται. Το να είναι σε περιοδικά και μέσα, νιώθω ότι θα δυσκολέψει τη ζωή του. Και ο άνδρας μου είναι και κάθετος σε αυτό και δε το συζητάει καν» εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου.

αθηνά οικονομάκου γιός φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου: «Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά στην εγκυμοσύνη»

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως δεν προσπάθησε πολύ να το κρατήσει κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, καθώς την βοήθησαν οι φίλοι και συνεργάτες της.

Παράλληλα τόνισε πως για ακόμα μία φορά, η εγκυμοσύνη της θα ενταχθεί στο σενάριο της σειράς Έλα στη θέση μου, στη οποία πρωταγωνιστεί.

«Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι με έναν πόνο γιατί στην πρώτη γέννα είχα πονέσει πολύ, ο τοκετός είχε κρατήσει 8 ώρες. Τα ξεχνάς όμως όλα και τώρα δεν με προβληματίζει αυτό. Είναι έξι μηνών. Δεν το κράτησα εγώ, κρατήθηκε. Οι άνθρωποι στο χώρο μου κινούμαι και οι δημοσιογράφοι το σεβάστηκαν πολύ και τους ευχαριστώ. Και οι δυο εγκυμοσύνες μου εντάχθηκαν στο σενάριο της σειράς.

Τρώω πολύ αλλά στην εγκυμοσύνη δεν χορταίνω με τίποτα αλλά με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά αλλά αν μου αναφέρεις ένα φαγητό και μόλις πάω σπίτι και δεν το φάω θα γίνει χαμός.

Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο αλλά το ξέρουμε, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κοριτσάκι, για να δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή», είπε αρχικά για την εγκυμοσύνη της.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, εξομολογήθηκε: «Δεν πρέπει να μιλάμε όλοι για όλα. Υπάρχουν άνθρωποι από αυτούς που μιλάνε που δε θα έπρεπε να μιλάνε γιατί έχουν φερθεί ίδια και χειρότερα. Δε δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος. Ας βγουν τα σημαντικά στη δημοσιότητα. Δεν είναι όλος ο χώρος σκάρτος. Ήταν η στιγμή να γίνει, έπρεπε να γίνει όλο αυτό, αυτό το τσουνάμι που έχει δημιουργηθεί και ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Πιστεύω στην τύχη αλλά και στο χαρακτήρα μου. Απέφυγα συνεργασίες με ανθρώπους που ήξερα ότι δεν είναι στα καλά τους. Δεν κατηγορώ κάποιον που το έκανε, πχ από ανάγκη. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν συμπεριφερθεί σκληρά μπροστά μου και παρεμβαίνω. Δεν έχω βρεθεί σε αρρωστημένες καταστάσεις. Έχω ένα δυναμισμό και μια μαγκιά που δύσκολα ο άλλος θα τολμήσει να φτάσει στα άκρα. Το καλό είναι ότι ο φόβος άλλαξε πλευρά. Οι άνθρωποι αυτοί ας ζητήσουν βοήθεια ας αλλάξουν επάγγελμα ή ας μείνουν σπίτι τους», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Aθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό

Η αντίδραση των Τανιμανίδη - Μπόμπα μόλις ανακοίνωσε η Οικονομάκου την εγκυμοσύνη της

Share