Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γνωρίζει παίκτη του MasterChef - «Καθόταν έξω από το περίπτερο της μαμάς μου»

H απίστευτη ιστορία πίσω από την γνωριμία τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γνωρίζει παίκτη του MasterChef - «Καθόταν έξω από το περίπτερο της μαμάς μου»

Στη σημερινή εκπομπή Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως γνωρίζεται με παίκτη του MasterChef αφού και οι δύο είναι από την Πάτρα και μάλιστα κρύβεται και μια ιστορία πίσω.

“Τον ξέρω από παιδί. Η μαμά μου είχε περίπτερα και ήταν με την παρέα του εκεί, ήταν η συμμορία της εποχής, ξέρετε αυτά τα παιδάκια που μερικές φορές είναι κακά με κάποιους άλλους… Καθόταν απέναντι από το περίπτερο της μαμάς μου, όταν ήταν έφηβη και την πρόσεχαν τα βράδια που είχε βάρδια για να μην την πειράξει κανείς.

Κι αν πήγαινε κάποιος περίεργος και δεν έφευγε από το περίπτερο, το γύρναγαν γύρω γύρω μέχρι να φύγει και να μην πειράξει τη μανούλα μου” ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία λίγες μέρες πριν είχε γενέθλια.

ηλιάνα παπαγεωργίου masterchef παίκτης

Hλιάνα Παπαγεωργίου: «Πηγαίνεις στα καλλιστεία και σου λένε ότι το ποσό για να είσαι στις 16 φιναλίστ είναι τόσο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο «Pop Up», το μεσημέρι της Πέμπτης, για την εμπειρία της στα καλλιστεία και αποκάλυψε πως όλα είναι στημένα.

Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας για τα καλλιστεία

«Παιδιά, όλα τα καλλιστεία ήταν στημένα. Πάντα υπάρχει μια προετοιμασία των κοριτσιών που θέλουν να παρουσιάσουν. Θυμάμαι, συγκεκριμένα, όταν πήγα στην Αμερική, ήταν 16 κορίτσια φιναλίστ, που έμπαιναν στις τοπ 16, και αυτές έμεναν έναν χρόνο πριν από όλες εμάς –χωρίς να το ξέρουμε– στη Νέα Υόρκη και έκαναν μαθήματα, ήταν με συγκεκριμένους ανθρώπους, φωτογραφημένες σε περιοδικά και ήξεραν τους πάντες.

Γενικά, τα καλλιστεία είναι επιχείρηση. Θα μιλήσω για τα Μις Υφήλιος που πήγα εγώ. Πηγαίνεις στα καλλιστεία και σου λένε ότι το ποσό για να είσαι στις 16 φιναλίστ είναι τόσο. Ποια χώρα θα το δώσει; Και το επιβεβαίωσα στη Σουηδία, που μου είπαν "κρίμα που δεν πλήρωσε η χώρα σου για να κερδίσεις"»