Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Δεν έφυγα εγώ από την εκπομπή της Καινούριου, με ''έφυγαν''»

Όσα δήλωσε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Δεν έφυγα εγώ από την εκπομπή της Καινούριου, με ''έφυγαν''»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε στο Pop up και την Φωτεινή Πετρογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία έληξε άδοξα.

«Δεν έφυγα εγώ άρον άρον από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Όταν σε “φεύγουν” από μια εκπομπή δεν κάθεσαι να αναρωτηθείς τι πήγε λάθος. Δεν ταίριαζα στην εκπομπή. Έχει συμβεί να με πάρει τηλέφωνο κάποιος και να μου την πει για κάτι που σχολίασα.

Αν δεν ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” δεν θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού. Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση “τι ύψος έχεις;”, είμαι 1.77. Υπάρχει κόσμος που κόβει το κεφάλι του ότι είμαι 1.63», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είπε: «Άμα ερωτεύομαι, θολώνω και χάνω την ευθυκρισία μου. Το χειρότερο και το καλύτερο συνάμα στοιχείο της Ναταλίας είναι ότι είναι σαν παιδί. Έγινα παρουσιαστής γιατί είχα ταλέντο αλλά και γιατί τα πράγματα δεν μου πήγαν όπως θα ήθελα στο τραγούδι.

Ποιος ξέρει αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κατερίνα Καινούργιου; Αν άλλαζε πολλά πράγματα γύρω της, ίσως να συνεργαζόμουν ξανά μαζί της». Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις δύσκολες φάσεις που πέρασε όταν ξεκίνησε τη δουλειά.

παναγιώτης ραηλίδης καινούργιου γερμανού

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο κι αν προσπάθησαν να με ρίξουν στον πάτο, εγώ είμαι ακόμη εδώ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του “Σου Κου Family” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Η λαμπερή και όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης που ακούστηκαν, αλλά και στο ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.

Αρχικά, μίλησε για τον αγαπημένο της και είπε χαρακτηριστικά: “Δεν εξαρτάται από μένα μόνο. Είμαι καλά, είμαστε καλά και έχουμε μια όμορφη σχέση. Θέλω να σου πω ότι αν αυτό γίνει δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχει φάει πολλά χαστούκια με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών μου σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, είμαι πολύ ευτυχισμένη δεν θέλω να πάρει έκταση…”

Για τις φήμες περί εγκυμοσύνης: “Δεν με ενόχλησαν αυτά τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή. Εγώ μπορεί να έχω πει κάτι στον Γρηγόρη που με αφορά και αυτός έκανε πλάκα. Με ενόχλησε που υπήρξε φυλλάδα που ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου, στο σταθερό και τον ρώτησε.

κατερίνα καινούργιου

Εκεί ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα. Όταν μια κοπέλα είναι 36 ετών, όπως είμαι εγώ, είναι κάτι που θέλει μια λεπτότητα στο χειρισμό. Αν με το καλό συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, που τώρα σας το λέω δεν είμαι έγκυος, θα μαθευτεί, θα το καταλάβει ο κόσμος και όταν έρθει η σωστή η στιγμή θα το πω η ίδια. Ιδανικά θα ήθελα ένα παιδάκι. Για μένα η ολοκλήρωση μιας οικογένειας έρχεται με ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πότε”.

Επίσης αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δέχτηκε στο παρεθλόν: “Έχω μιλήσει για το bullying που δέχτηκα. Δεν θα πω όνομα, ούτε θα το φωτογραφίσω, ούτε θα το συνεχίσω καθόλου. Εγώ δεν τα παράτησα όσο κι αν με μείωσαν, όσο κι αν προσπάθησαν να με ρίξουν στον πάτο και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία συνέχισα και είμαι τώρα εδώ που είμαι και χωρίς καμία ανηθικότητα ή προσβολή στο πρόσωπο κανενός”.

Ενώ για τον ανταγωνισμό δήλωσε: “Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Γιώργος Λιάγκας καλά έκανε και μου αρέσει και σαν παρουσιαστής. Τον ξέρω και προσωπικά και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και την εκπομπή. Αυτό είναι το σημαντικό”.