Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Χρήστος Λούλης: «Έχω συμπεριφερθεί κι εγώ και άδικα. Αλλά αυτά γίνονται στις δουλειές»

Αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Χρήστος Λούλης: «Έχω συμπεριφερθεί κι εγώ και άδικα. Αλλά αυτά γίνονται στις δουλειές»
News 11.02.2021 20:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη

«Το θέατρο είναι ένας χώρος πανέμορφος, πολύ φωτεινός και πολύ σκοτεινός ταυτόχρονα. Αλλά εμείς τα σκοτάδια μας πρέπει να τα κάνουμε τέχνη και όχι να τα πετάμε στους άλλους για να τους καταστρέφουμε τη ζωή».

«Αυτή την άρρωστη στοχοποίηση ανθρώπων, την εκβιαστική βία που κάνεις στον άλλον προκειμένου να πάρεις μια ευχαρίστηση πρέπει να την εξαλείψουμε. Έχω συμπεριφερθεί κι εγώ και άδικα. Αλλά αυτά γίνονται στις δουλειές. Αυτό που ξεχωρίζει είναι όταν τσακώνεσαι για τη δουλειά ή επειδή υπάρχει κάτι προσωπικό και δεν λέγεται» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή του Mega. Νωρίτερα παρακολουθήσαμε καθηλωμένοι την αποκάλυψη 35χρονου ηθοποιού για σκηνοθέτη.

Νέες αποκαλύψεις για σκηνοθέτη στο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων : Από το 2012 το έχουν καταγγείλει γείτονες

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έγιναν επιπρόσθετες αποκαλύψεις που αφορούν ηθοποιό - σκηνοθέτης της επικαιρότητας που έχει εμπλακεί σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Από έρευνα που διεξήχθη τότε, που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία, δεν αναφέρθηκε κάποια ύποπτη κίνηση, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί.

Οι μαρτυρίες ωστόσο των ανθρώπων που ζουν στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σημείο, με τον γνωστό σκηνοθέτη που είχε γίνει στόχος τον Μάη του 2012 της πρόσκαιρης αυτής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. είναι σοκαριστικές!

Την τελευταία δεκαετία, η παρουσία ανήλικων αγοριών κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράκ και ορισμένα από τα Βαλκάνια στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη ήταν συνεχής.

Όπως σημείωσουν οι γείτονες, ο σκηνοθέτης έφερνε τα ανήλικα με τη μηχανή του ή αυτά επισκέπτονταν μόνα τους το διαμέρισμα.

Όταν τα ρωτούσαν ”που πάνε”, η απάντηση τους ήταν ”το όνομα του καλλιτέχνη και τον όροφο που μένει” και πήγαιναν αμέσως στο διαμέρισμά του.

Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής οι οποίοι του επίστησαν την προσοχή ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η απάντησή του ήταν πως δεν συμβαίνει κάτι, κι ότι όσοι έρχονται είναι μαθητές του στη σχολή.

Για την παρουσία των ανήλικων αλοδαπών του ανέφερε ότι συμμετέχει σε εθελοντικό πρόγραμμα για μαθήματα θεάτρου σε ανήλικους από ξένες χώρες.

Επιπλέον, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, υπήρχε κάμερα στο διπλανό δωμάτιο»

Καταγγελλόμενος ηθοποιός σκέφτεται να πάει σε κλινική απεξάρτησης

Share