Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω φάει bullying από παιδί για το επίθετο του πατέρα μου! Είναι Μαλακοδήμου»

Εξήγησε τι σημαίνει η viral ατάκα «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω φάει bullying από παιδί για το επίθετο του πατέρα μου! Είναι Μαλακοδήμου»
News 12.02.2021 08:49
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιτυχία που έχει δει τους τελευταίους μήνες.

Από χημικός – ερευνήτρια, με συνταγές καλλυντικών στην κατσαρόλα του σπιτιού της, κατάφερε να φτάσει στις μεγάλες εμπορικές αγορές με τη δική της εταιρεία.

«Έχω φάει bullying από παιδί, όταν με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου».

Όσα εξήγησε η Δήμητρα Κατσαφάδου για την ατάκα Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Αυτό είναι το πώς εμπλέκονται όλα τα υλικά. Η ψυχολογία της ύλης είναι η χημεία. Με τρολάρουν συνέχεια με αυτό και θέλω να το εξηγήσω. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι Μανιάτες, μου λένε “Δημητρούλα έχεις γίνει viral”. Είναι η ζωή μου αυτή. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να είμαι μια στείρα χημικός και ότι κάτι έπρεπε να κάνω με την επιστήμη που σπούδασα».

«Είναι άκομψο άνθρωποι που δεν έχουν κουραστεί αρκετά να λένε ειρωνικά “η ψυχολογία της ύλης”. Μου έχει φύγει το κεφάλι για να φτάσω εκεί».

Να σημειώσουμε πως καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε και η Έλλη Τρίγγου από τις Άγριες Μέλισσες, η οποία είχε ένα επικό ατύχημα, όταν της πετάχτηκαν κατσαρίδες.

Η εξομολόγηση για την καριέρα της

«Όταν ξυπνάω τα ξημερώματα, πετυχαίνει επιτόπου η συνταγή που φτιάχνω. Δεν θέλω να με βλέπουν άλλοι χημικοί. Η τελευταία σκέψη έγινε παγκόσμια πατέντα. Ο σκοπός της ζωής είναι να βρει το χάρισμά του, νομίζω ότι με βοηθάει ο Θεός να έχω έμπνευση».

«Το δεξί μου χέρι, η Αθηνά, όταν ξεκινήσαμε, δεν είχα να την πληρώνω ούτε καν το βασικό μισθό και πλέον είναι δίπλα μου σαν μέλος της εταιρείας. Και δίνουμε και ευκαιρίες σε πολλούς Έλληνες χημικούς να εργαστούν από το να φύγουν στο εξωτερικό. Η Αθηνά όταν εμπνέομαι με βγάζει βίντεο γιατί μετά δεν ξέρω να το ξανακάνω. Πήραμε παγκόσμια πατέντα της ΟΒΙ μέχρι το 2039».

«Το όνομα της εταιρείας βγήκε από το τραγούδι της Έντιθ Πιάφ, όταν το άκουσα ήμουν συγκινημένη, γιατί είχα χάσει τον καλύτερο φίλο μου».

Δήμητρα Κατσαφάδου The 2night show

Η προσωπική της ζωή

«Δεν μου μένει χρόνος για την προσωπική μου ζωή, ούτε καν για ένα ταξίδι. Η ευγνωμοσύνη που έχω στον κόσμο με κάνει να αφιερώνω τον χρόνο μου στο εργαστήριο. Αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα ένα παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζένη Θεωνά - The 2night: «Βγήκε τίτλος ότι έχω δεχθεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είναι τελείως εκτός»

Μάκης Παπαδημητρίου - 2night show: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Share