Έλενα Ακρίτα: «Πληροφορίες λένε πως ο Λιγνάδης διέφυγε στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο»

Η είδηση έφτασε πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Ακρίτα: «Πληροφορίες λένε πως ο Λιγνάδης διέφυγε στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο»

Πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα έκανε μία ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει διαφύγει στο εξωτερικό προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως η είδηση προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένη, ενώ το βράδυ της Πέμπτης, ο σκηνοθέτης εξέφρασε την οργή του για όσα συμβαίνουν.

«Νεότερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την είδηση.

Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Δημήτρης Λιγνάδης

Σημειώνεται πως πριν από λίγα λεπτά, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη επικοινώνησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και τόνισε πως η είδηση που μετέφερε η Έλενα Ακρίτα δεν ισχύει αφού ο εντολέας του βρίσκεται εντός Αθηνών.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δικηγόρος Λιγνάδη: «Δεν έχω κλήση από το πειθαρχικό του ΣΕΗ ούτε από τις εισαγγελικές αρχές»

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία κλήση από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τον εντολέα του αλλά ούτε από τις εισαγγελικές αρχές.

«Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια κλήση σε αναφορά στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, ούτε κάποιο δικόγραφο, ούτε κάποια κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Ο κ. Λιγνάδης κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο μου δίνει την εντύπωση που αποκόμισα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος στις εξηγήσεις του και πάντα διαθέσιμος για να συζητήσουμε οτιδήποτε.

Λιγνάδης καταγγελίες

Οπωσδήποτε κάποιος άνθρωπος που βάλλεται ή που συνδέεται το όνομά του με τέτοιες φήμες, όπως συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Αλλά σίγουρα είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος, πολύ οργανωμένος, πολύ συγκροτημένος που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία».