Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται»

«Είναι ανεπίτρεπτο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται»

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς πριν χρόνια της είχε μιλήσει για ένα από τα ονόματα που συνδέονται τις μέρες αυτές με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η αθλήτρια που είχε πάρει θέση και για το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου πριν από λίγο καιρό, εξήγησε πως όταν ο κορυφαίος ηθοποιός της αποκάλυψε την αλήθεια για το όνομα που συνδέεται με τις καταγγελίες, είχε πέσει από τα σύννεφα.

Οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου στο Πάμε Δανάη

«Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται και του λέω “δεν μπορεί ρε Κώστα”. Μου λέει “είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι”. Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω… δεν μπορεί», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

«Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο ΚΘΒΕ, έμπαινε ο κόσμος και εγώ δεν υπήρχα, φυσικό κι επόμενο, γιατί ήταν το “θηρίο” μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι ερχόντουσαν και προσκυνούσαν. Αυτή η γενναιοδωρία του και το χαμόγελο… Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής. Εννοείται ότι αυτόν τον άντρα τον ακούμε αυτές τις μέρες στις καταγγελίες», κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Κώστας είχε πιάσει από τον πέτο ηθοποιό που ζήτησε σε κοπέλα να πάει στο καμαρίνι του»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποτε, ο Κώστας Βουτσάς είχε πιάσει από το πέτο έναν συμπρωταγωνιστή του, επειδή ζήτησε σε μία κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του.

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε:

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

“Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα».