Μάρα Μεϊμαρίδη: «Από τις Μάγισσες της Σμύρνης έβγαλα 1,5 εκατομμύριο»

Αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από το βιβλίο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρα Μεϊμαρίδη: «Από τις Μάγισσες της Σμύρνης έβγαλα 1,5 εκατομμύριο»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στο TheCaller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και αποκάλυψε μέσα σε όλα ότι από τις «Μάγισσες της Σμύρνης» έβγαλε 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η καταξιωμένη συγγραφέας κατάφερε να κάνει sold out και το δεύτερο βιβλίο της για την «Κατίνα» μετά από την συγκλονιστική επιτυχία που είχαν οι «Μάγισσες της Σμύρνης».

Μάρα Μεϊμαρίδη Μάγισσες της Σμύρνης

Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφέρθηκε στους άντρες της ζωής της, την απόκτηση της κόρης της αλλά και τη σχέση που έχει μαζί της.

Αναφορικά με το ποσό που κέρδισε από τις Μάγισσες είπε: «Έκανα περιουσία μόνη μου. Εγώ τα έφτιαξα μόνη μου. Ξεκίνησα με ένα κεφάλαιο του ενός ευρώ, δηλαδή με ένα χαρτί και ένα μολύβι και έβγαλα στο πρώτο βιβλίο 1,5 εκατομμύριο»

Ενώ αμέσως μετά διευκρίνισε: «Εάν δεν είχα τον σύζυγο να μου προσφέρει την πολυτελή διαβίωση, τις νταντάδες για παιδιά σκυλιά και το καθημερινό φαγητό, δεν θα μπορούσα να έχω συγκεντρωθεί εκεί. Ομολογώ ότι του οφείλω». Την ίδια στιγμή η Μάρα Μειμαρίδη έκανε και μια αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου!

Μεσάνυχτα - Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξέσπασε σε κλάματα - «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία»

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, ήταν η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία αποκάλυψε την σχέση της με τη μητέρα της παρουσιάστριας αλλά και το περιστατικό που της κλόνισε την πίστη της στη θρησκεία.

Η συγγραφέας μίλησε για τη ζωής της ξάφνιασε την παρουσιάστρια όταν της έδωσε μια φωτογραφία που από την παιδική της ηλικία μαζί με την μητέρα της Ελεονώρας.

Όπως αποκάλυψε η Μάρα Μεϊμαρίδη, είχαν μεγαλώσει μαζί στον Πειραιά και μάλιστα περιέγραψε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν που συνέβη στην ίδια στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, το οποίο και της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

«Το πρώτο μου σοκ το έπαθα σε ηλικία 8 ετών και κλονίστηκε η πίστη μου για την θρησκεία, όπου δεν επανήλθε ποτέ. Μεγαλώσαμε στον Πειραιά, όπου η φίλη της μαμάς μου είχε έναν γιο, τον Κίμωνα. Μεγαλώσαμε μαζί κι επειδή ήταν πολύ όμορφος, ήμασταν όλες ερωτευμένες.

Στο δημοτικό και παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε κάτι τραγικό. Οι γονείς του, γυρνώντας χαράματα, σκοτώθηκαν ακαριαία σε ένα ποτάμι και σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα κι αυτός έμεινε ορφανός. Τον πρώτο καιρό τον πήραμε σπίτι μας. Ένιωσα τόσο τον πόνο του γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην δω την μανούλα μου σε αυτές τις ηλικίες.

μάρα μειμαρίδη μεσάνυχτα κλάματα

Την Κυριακή μας πήγε η μαμά μου στην εκκλησία, όπως συνηθιζόταν, και με έβαλε να προσκυνήσω την Παναγία. Θυμάμαι ότι 8 χρονών της είπα δεν σε αγαπώ γιατί πήρε την μανούλα του φίλου μου και δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα αυτά που πέρασα με αυτό το αγόρι. Πίστευα ότι είναι άδικος ο Θεός αφού στα αλήθεια δεν σε βοηθάει και πέρασαν τα χρόνια όπου άρχισα να ασχολούμαι πολύ με το θέμα της ψυχής.» είπε η συγγραφέας στην εκπομπή Μεσάνυχτα, η οποία δεν τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση.