Κρυσταλλία: Αποκάλυψε στον αέρα του Love It το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Πιο χαρούμενη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρυσταλλία: Αποκάλυψε στον αέρα του Love It το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Το πρωί της Παρασκευής, η Κρυσταλλία μίλησε στην κάμερα του Love It και μέσα σε όλα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

Η Κρυσταλλία είπε αρχικά: «Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια… Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ.

Το μωράκι μας ήρθε αμέσως, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά εγώ ήμουν και λίγο στον φόβο του δεν ξέρω τι είναι αυτό που πάμε να βρούμε εννοώντας την πανδημία γιατί εγώ ήμουν και στο J2US εκείνη την περίοδο».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και σε μερικά περιστατικά παρενόχλησης που αντιμετώπισε στο παρελθόν: «Δε μου έχει συμβεί να με ενοχλήσουν σεξουαλικά στο χώρο του τραγουδιού, μου έχει συμβεί σε άλλο χώρο.

Μου έχει συμβεί να με υποτιμήσουν, να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μου μιλήσουν χυδαία. Και πολύ γνωστό όνομα. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε και αγαπάμε άπαντες… Απ’ ότι έχω μάθει μιλάει έτσι κι αλλού». Η Κρυσταλλία στο μεταξύ έχει αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό!

Κρυσταλλία: Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της και η αφιέρωση της

Η Κρυσταλλία πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της.

Η γλυκιά μανούλα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Πλατανιά στις 22/12 και έκτοτε είν;αι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή αφιέρωση, ενώ πριν μέρες έιχε αποκαλύψει για το The Booth

«22/12/20 20:41 μια εβδομάδα πριν… 21/12/20 το αστέρι της Βηθλεέμ θα λάμψει ξανά μετά από 800 χρόνια λέει. Μια μέρα μετά έρχεται στον κόσμο το δικό μας θαύμα… Το δικό μας αστέρι… Να μας γεμίσει με φως και να μας πλημμυρίσει με ένα σωρό καινούργια και ανείπωτα συναισθήματα…Και να μας κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ… Είναι το πλασματάκι μας… Το φτιάξαμε μαζί… Με πολλήηη αγάπη και εκείνος διάλεξε εμάς για γονείς του… Μα τι τιμή!!! Ο δάσκαλός μας… Πόσα θα μας μάθει… Καλώς ήρθες στη ζωή και στη ζωή μας κομμάτι μου».

κρυσταλλία μωρόκρυσταλλία