Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ξέσπασε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορωνοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί. Μάλιστα λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στα περιστατικά βίας.

H συνέντευξη του Στράτου Τζώρτζογλου

Συγκινήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Της είπα "μαμά έρχομαι, μη φύγεις"»

Σήμερα το πρωί, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας του.

Ο ηθοποιός περιέγραψε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την μητέρα του, όταν έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα όμως τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης να συγκινούνται και να δυσκολεύονται να συνεχίσουν την κουβέντα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που θα συμμετάσχει, στο μεταξύ, στη «Φάρμα», είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν Αμερική και έλεγαν οι γιατροί "δεν προλαβαίνεις, φεύγει". Με πήρε ο αδελφός μου και μου λέει "Μίλα με τη μαμά, γιατί δεν θα τη δεις". Δεν το πίστεψα, της είπα "Μαμά έρχομαι, μη φύγεις".

Μου έγνεψε το κεφάλι της. Παίρνω το αεροπλάνο, ήρθα κατευθείαν, ανεβαίνω στη μηχανή και φεύγω κατευθείαν για το νοσοκομείο. Μπαίνω και έκανε λίγο το βλέμμα της σαν να μου έλεγε "Χάρηκα που ήρθες". Πήρα ένα προσευχητάρι, της έλεγα προσευχές μαζί με διάφορες σκέψεις μου όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα».