Γιώργος Χατζηνάσιος: «Το κίνημα των καταγγελιών δεν είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει »

Οι δηλώσεις του συνθέτη για την επικαιρότητα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Χατζηνάσιος: «Το κίνημα των καταγγελιών δεν είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει »

O συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το κίνημα των καταγγελιών (το ελληνικό #metoo) δεν είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν περίμενα όμως αυτή την έκταση που βγαίνει προς εμάς».

«Άνθρωποι που δεν πάει το μυαλό σου μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο μουσικοσυνθέτης.

«Είχαν παγώσει οι σχέσεις μας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου ζήτησε να της γράψω τραγούδια, να της κάνω ένα δίσκο όπως έγραφα στην Μαρινέλλα και την Μοσχολιού αλλά της αρνήθηκα» αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ και ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε πως γνώριζε τα πάντα για τις άσχημες συμπεριφορές.

Συγκλόνισε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Ενώπιος Ενωπίω - «Δεν ήμουν καλός μπαμπάς»

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ήταν ο χθεσινό καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων συγκλόνισε με τα λόγια του για την οικογένεια του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν καλός μπαμπάς, καθώς ήταν απόμακρος.

Η γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε το έργο του, ενώ έδωσε έμφαση στην οικογένεια του, τη σύζυγό του Μαρία με την οποία είναι παντρεμένος πάνω από 40 χρόνια αλλά και για τα παιδιά του, τα οποία μάλιστα με τη σειρά τους, μίλησαν για τον μπαμπά τους με τον πιο τρυφερό τρόπο.

«Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Ήμουν σε απόσταση.. Αν δεν ήταν η Μαρία…δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω με τα παιδιά. Αφού έβαλα κάγκελα. Ήμουν φυλακισμένος γιατί την ώρα που έγραφα έμπαιναν τα παιδιά μέσα και φώναζαν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια ξεκαθαρίζοντας: «Ο πατέρας μου μου ήταν ένας φοβερός μουσικός. Στη γενιά μας, αν δεν γινόσουν αυτό που ήταν ο πατέρας σου δε γλίτωνες με τίποτα. Εγώ ακόμα μωρό 3 ετών, μουρμούριζα και κατάλαβε ο πατέρας μου ότι έχω έφεση στη μουσική

Τι θες να παίξεις με ρώτησε ο πατέρας μου. Βιολί ή πιάνο. Και είπα πιάνο γιατί έβλεπα τα σημάδια στο λαιμό των βιολιστών. Αλλά αυτό, το πιάνο, συνετέλεσε στο να είμαι συνθέτης».