Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Έλενα Μπάση: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αθλητικός παράγοντας όταν ήμουν 16 ετών»

«Δεν το ξεπερνάς ποτέ»

Έλενα Μπάση: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αθλητικός παράγοντας όταν ήμουν 16 ετών»
News 13.02.2021 21:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Έλενα Μπάση μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 16 ετών.

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Μπάση

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το θέμα της σεξουαλικής βίας. Έχεις βιώσει αντίστοιχη εμπειρία;

Μου έχει συμβεί και εμένα. Μπορεί να ακούγεται γραφικό και επαναλαμβανόμενο, μπορεί ακόμη και να θεωρήσει κάποιος ότι το λέω γιατί έχω την προσοχή αλλά είναι αλήθεια… Συμβαίνει δυστυχώς. Προσωπικά δε μου συνέβη στο χώρο του τραγουδιού, αλλά σε εκείνον του αθλητισμού. Ήμουν αθλήτρια στη σκοποβολή από 11 ετών.

Πήγα σε αθλητικό σχολείο και έχω υπάρξει μέλος της προολυμπιακής ομάδας στη σκοποβολή και της Εθνικής Ελλάδος επί επτά χρόνια. Όταν μου συνέβη το περιστατικό ήμουν 16 ή 17 ετών, ανήλικη δηλαδή. Ο άνθρωπος που με παρενόχλησε ήταν αθλητικός παράγοντας, αλλά όχι της σκοποβολής, σε κάποιο άλλο άθλημα.

Το είπες πουθενά;

Όχι, σε κανέναν. Πραγματικά, όμως, ξύπνησαν μνήμες όταν άκουσα την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Ανατρίχιασα ολόκληρη και μου ήρθε όλη εκείνη η πικρία. Γιατί, όταν είσαι κοριτσάκι και κάνεις όνειρα είναι μεγάλο πλήγμα αυτό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Ευτυχώς εγώ είχα το σθένος τότε και το απέκρουσα γιατί ήμουν δυναμικό παιδί. Νωρίτερα και η Πατρίτσια Περιστέρη αποκάλυψε πως ο λόγος που απομακρύνθηκε από την υποκριτική ήταν οι άσχημες συμπεριφορές.

έλενα μπάση παρενόχληση σεξουαλική

The Bachelor- Αποκάλυψη: Επιστρέφει στην Ελλάδα η Έλενα Μπάση;

Η Έλενα Μπάση του The Bachelor μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και έκανε μία φοβερή αποκάλυψη σχετικά με τις σκέψεις που έχει για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως η κατάσταση στις ΗΠΑ πηγαίνει πλέον από το κακό στο χειρότερο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα μαγαζιά που έχουν αδειάσει από κόσμο αλλά και για τις μέρες που δουλεύει, οι οποίες έχουν μειωθεί αισθητά.

«Δούλευα πέντε ημέρες την εβδομάδα, δούλευα για δύο μήνες έτσι. Βγήκα χθες μια βόλτα έξω στα μαγαζιά και η κατάσταση είναι τραγική. Το κέντρο του κόσμου έχει παραλύσει. Όλα τα μαγαζιά είναι άδεια και δεν μπορώ να καταλάβω πώς επιλέγουν τα κομμωτήρια να είναι ανοιχτά και να έχουν κλείσει τα μαγαζιά» είπε χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Ξέσπασε η Έλενα Μπάση - "Έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στην πεντάδα!"

The Bachelor: Το μήνυμα Βασιλάκου στο Instagram μετά την εκρηκτική εμφάνιση της Μπάση

Share