Χρήστος Λούλης: Θα προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα υποτιθέμενο tweet μου που παροτρύνει κάποιους να “ηρεμήσουν”

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: Θα προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο Χρήστος Λούλης με μια ανάρτηση του πληροφόρησε όσους τον ακολουθούν πως πρόκειται να προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αφού κάποιος μιλάει εξ ονόματος του.

Με ένα story του ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Λούλη

“Επειδή πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα υποτιθέμενο tweet δικό μου που παροτρύνει κάποιους να “ηρεμήσουν”, να πληροφορήσω όποιον ενδιαφέρεται ότι είναι ψεύτικο. Ο λογαριασμός μου είναι ενένεργος εδώ και έξι μήνες, ούτε το password δεν θυμάμαι! Και όχι δεν θέλω να ηρεμήσουν τα πράγματα, ούτε έχουμε όλοι τις βρωμιές μας… τα υπόλοιπα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης ενώ θύμα απάτης έπεσε και η Ναταλία Γερμανού.

χρήστος λούλης δίωξη ηλεκτρονικού εκλήματος

Χρήστος Λούλης: «Έχω συμπεριφερθεί κι εγώ και άδικα. Αλλά αυτά γίνονται στις δουλειές»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

«Το θέατρο είναι ένας χώρος πανέμορφος, πολύ φωτεινός και πολύ σκοτεινός ταυτόχρονα. Αλλά εμείς τα σκοτάδια μας πρέπει να τα κάνουμε τέχνη και όχι να τα πετάμε στους άλλους για να τους καταστρέφουμε τη ζωή».

«Αυτή την άρρωστη στοχοποίηση ανθρώπων, την εκβιαστική βία που κάνεις στον άλλον προκειμένου να πάρεις μια ευχαρίστηση πρέπει να την εξαλείψουμε. Έχω συμπεριφερθεί κι εγώ και άδικα. Αλλά αυτά γίνονται στις δουλειές. Αυτό που ξεχωρίζει είναι όταν τσακώνεσαι για τη δουλειά ή επειδή υπάρχει κάτι προσωπικό και δεν λέγεται» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή του Mega. Νωρίτερα παρακολουθήσαμε καθηλωμένοι την αποκάλυψη 35χρονου ηθοποιού για σκηνοθέτη.