Προκάλεσε «πανικό» στο Instagram με την νέα της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη

Πόζαρε στα χιόνια και συγκέντρωσε χιλιάδες likes!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προκάλεσε «πανικό» στο Instagram με την νέα της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε για ακόμα μία φορά να «ταράξει» στα νερά στα social media με την νέα της ανάρτηση. Η αγαπημένη influencer πόζαρε στα χιόνια με ένα άκρως αποκαλυπτικό συνολάκι και εννοείται πως η φωτογραφία της για ακόμα μία φορά συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Μετά από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μοιράστηκε από το ταξίδι της στο Ντουμπάι, η Ιωάννα Τούνη ακολούθησε το κλίμα των ημερών, το οποίο ταιριάζει τέλεια με το χιονισμένο τοπίο που βλέπουμε στη νέα της ανάρτηση.

Μάλιστα, η Influencer συνόδευσε την φωτογραφία της με μία επική λεζάντα: «Δεν άκουσα την μαμά μου & δεν πήρα ζακέτα. Καλά να πάθω!», έγραψε και για ακόμα μία φορά τα likes και τα comments έπεσαν βροχή!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη Instagram

Ιωάννα Τούνη: "Έβαλε στη θέση του" follower μετά από απαράδεκτο σχόλιο σε φωτογραφία της

Η Ιωάννα Τούνη έχει συνηθίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό τους καλύτερα από τον καθένα και να μην αφήνει τίποτα να την προσβάλλει. Το ίδιο έκανε και τώρα, σε ένα χυδαίο σχόλιο κάτω από φωτογραφία της.

Η Ιωάννα βρισκόταν τις μέρες εκείνες στο Ντουμπάι και φυσικά οι φωτογραφίες που θα ανέβασε είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές στα μαγευτικά τοπία.

Στην τελευταία της φωτογραφία λοιπόν, που ποζάρει ξαπλωμένη στους αμμόλοφους της ερήμου ένας follower, έγραψε μια χυδαία φράση κάτω από τη φωτογραφία της και η Ιωάννα δεν δίστασε να τον "βάλει στη θέση" του. «Τώρα έρχεται ο σεϊχης να στο τοποθετήσει», έγραψε άνδρας χρήστης των social media, με την Ιωάννα να απαντά αποστομωτικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας και ο διάλογος με follower

ιωάννα τούνη έρημος ιωάννα τουνη σχολιο