Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη»

«Δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη»

Ο Στρατός Τζώρτζογλου μίλησε στην Real News και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει λάβει σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη τον οποίο πλήρωνε ως παραγωγό.

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 14. Ο πατέρας μου μού έλεγε «πρόσεχε», γιατί έρχονταν κάποιοι περίεργοι κύριοι στα τραπεζάκια που εγώ σέρβιρα με κοντά παντελονάκια τότε, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, οπότε ήμουν πάντα ενήμερος για τις παρεκκλίσεις των ανθρώπων».

«Στον δικό μας χώρο είναι κοινό μυστικό. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το βιογραφικό ενός ανθρώπου για να καταλάβεις από τι μπορεί να έχει περάσει. Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για εμένα, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί, που δεν είναι απλώς ένα και δύο περιστατικά» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο πλήρωνα εγώ, ήμουν ο παραγωγός, και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την εργασιακή μας σχέση» Μάλιστα λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στα περιστατικά βίας.

στράτος τζώρτζογλου σεξουαλική παρενόχληση

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ξέσπασε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορωνοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί.