Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της Στέλιο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχία το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της Στέλιο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει λόγια να περιγράψει το συναίσθημα που νιώθει αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ύστερα από την ανάρτηση ανέβασε ένα Instagram Story με τον αγαπημένο της στο οποίο βλέπουμε τις σκιές τους και πολλές καρδούλες γύρω τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

μαρία ηλιάκη έγκυος σύντροφος

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - «Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μία φωτογραφία και τη συνόδευσε με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλιά της, η Μαρία Ηλιάκη της έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μαρία Ηλιάκη περνάει μία πολύ ευχάριστη περίοδο στη ζωή της, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάει την μητέρα της.

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές.

Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή.Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει… Χρόνια πολλά μαμά…».

μαρία ηλιάκη μητέρα