Ατύχημα είχε η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ατύχημα είχε η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρήκε την ηθοποιό Κλέλια Ανδιολάτου με χτυπημένο πόδι και γύψο όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της.

“Εγώ και ο γύψος μου σας ευχόμαστε υγεία και αγάπη… όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα” σχολίασε χιουμοριστικά στα Instagram Stories της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

κλέλια ανδιολα΄του ατύχημα

Χάρης Σώζος: Ο γιος του αποκαλύπτει για το ατύχημα του ηθοποιού - «Έχει 7 σπασμένα πλευρά»

Ο Χάρης Σώζος χθες, Τρίτη, έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο γιος του έτσι, αποκάλυψε την τωρινή υγεία του καταξιωμένου ηθοποιού.

Τα τελευταία 24ωρα ο Χάρης Σώζος, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή.

Ο γιος του, Λεωνίδας, μίλησε στο T-Live το μεσημέρι της Τετάρτης και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υγείας του ηθοποιού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο»

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι πρώτες δύο μέρες ήταν δύσκολες, τώρα είναι λίγο καλύτερα. Πονάει, αλλά είναι δύσκολα. Έχει 7 σπασμένα πλευρά. Έχει λίγες εκδορές στα πόδια και τα χέρια και ευτυχώς που φορούσε κράνος. Ήταν με τη μηχανή, βγήκε ένα αυτοκίνητο και χτύπησαν μεταξύ τους. Αυτό… Δεν ξέρω δηλαδή πώς έχει γίνει ακριβώς».

Ο γιος του τόνισε ότι φοβούνται όλοι πολύ που αυτήν την στιγμή ο πατέρας του νοσηλεύεται σε νοσοκομείοενώ υπάρχει κορωνοϊός.

Λίγο αργότερα μάλιστα, μίλησε και η δικηγόρος του Χάρη Σώζου, Βασιλική Σάρολα, η οποία ανέφερε πως διεξάγεται έρευνα για το πώς έγινε το τροχαίο αλλά ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ενώ την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και προανάκριση από τις Αρχές.