Κατερίνα Καραβάτου: Οι on air ευχές της στην εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη - «Όλα θα πάνε καλά»

«Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καραβάτου: Οι on air ευχές της στην εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη - «Όλα θα πάνε καλά»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου έστειλε κατά την διάρκεια των Κου Κου τις ευχές της για την εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε χθες με μια τρυφερή ανάρτηση της στο instagram πως είναι έγκυος και πως σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις όμορφες περιόδους της ζωής τους και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το μωράκι τους στην Ελβετία όπου και ζουν.

Κατερίνα Καραβάτου ευχές της στην εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη

Σήμερα το πρωί, η Φωλιά των Κου Κου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ευτυχές αυτό γεγονός και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ευχηθεί με τα πιο γλυκά λόγια στην πολύ καλή της φίλη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει…

Εγώ δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο».

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της Στέλιο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει λόγια να περιγράψει το συναίσθημα που νιώθει αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ύστερα από την ανάρτηση ανέβασε ένα Instagram Story με τον αγαπημένο της στο οποίο βλέπουμε τις σκιές τους και πολλές καρδούλες γύρω τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη:

μαρία ηλιάκη έγκυος σύντροφος