Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά της στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη - «Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα»

«Χάρηκα πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά της στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη - «Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε μέσα από το Ευτυχείτε στην Μαρία Ηλιάκη, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός, δημοσιεύοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία έχει λάβει αμέτρητες ευχές από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές. Μια από τις ευχές ήταν και αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να ευχηθεί στη πρώην συνεργάτιδα της δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι επικοινώνησαν οι δύο φίλες μέσω μηνυμάτων. Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα. Και άλλη μια εγκυμοσύνη βγαίνει σε λίγες ημέρες».

Κατερίνα Καινούργου αναφορά στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη

Στο μεταξύ, και η Κατερίνα Καραβάτου ευχήθηκε δημόσια στην Μαρία Ηλιάκη

Σήμερα το πρωί, η Φωλιά των Κου Κου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ευτυχές αυτό γεγονός και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ευχηθεί με τα πιο γλυκά λόγια στην πολύ καλή της φίλη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει…

Εγώ δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο».