Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βαλεντίνη Ράντη

Ευχάριστα τα νέα για την δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βαλεντίνη Ράντη

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Βαλεντίνη Ράντη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Μετά την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη, έγινε μόλις γνωστή και αυτή της δημοσιογράφου, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής με την αδερφή της και έχει αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την δίδυμη αδερφή της Αγαθή και έγραψε: “Σε λίγους μήνες η οικογένεια μας θα μεγαλώσει”.

Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής με την αδερφή της και έχει αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο οι δύο αδερφές, Βαλεντίνη και Αγάθη, έγιναν γνωστές μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star, ως οι “δίδυμες ρεπόρτερ”.

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βαλεντίνη Ράντη

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: Η ιστορία και το "αγκάθι" πίσω από το χαμόγελο των λαμπερών κοριτσιών της τηλεόρασης

Πίσω από το χαμόγελο της Αγάθης και της Βαλεντίνης Ράντη κρύβεται μια ευαίσθητη και προσωπική ιστορία!

Τα δυο κορίτσια, συγκλόνισαν με τα όσα αποκάλυψαν για τα δύσκολα παιδικά χρόνια τους και την απουσία του πατέρα τους.

"Έχουμε μια εξαιρετική μητέρα που μας βοήθησε!" λένε η Αγάθη και η Βαλεντίνη ενώ ξεκαθαρίζουν στην κάμερα του Αποκαλυπτικά Plus πως το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής τους είναι αυτό που αφορά στον πατέρα τους.

"Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί, αυτός που είναι δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα. Γονιός δεν είναι πάντα αυτός που γεννάει ένα παιδί" λέει η Βαλεντίνη. "Από δική του επιλογή, ο πατέρας μας, δεν ήταν στη ζωή μας, και αυτό μας έκανε να σκεφτούμε ότι έτσι απλά μεγαλώσαμε!

Έχουμε μια μητέρα η οποία ήταν και μητέρα και πατέρας μαζί, έκανε δυο δουλειές για να μας μεγαλώσει! Αν δεν υπήρχε αυτό το "αγκάθι" στην ζωή μας ίσως να μην ήμασταν έτσι σαν χαρακτήρες!" λέει η Αγάθη και η Βαλεντίνη συμφωνεί μαζί της!